Tjilevipp

Så var även denna dag till ända. Nästan i alla fall. Fast jag hade planerat att vara uppe lite till, börjar inte jobba förrän klockan 16 imorgon, så man får ju ta till vara på det här med att kunna vara uppe länge. ;) Blir först lite dator och sen... O.C! Förvånad? 

Dagens två bottennapp då... Först och främst en fucking jävla b*tch som handlade av mig idag. Fy fan för otrevliga, ouppfostrade människor säger jag bara. Vissa människor kan verkligen inte uppföra sig. Jag råkade köra ner hennes varor så att dom nuddade en annans (bandet går igång av sig själv efter en stund och jag hann inte märka detta, och stoppa det innan varorna hade kommit en bit). Hon blev helt galen. Började ösa all sin galla över mig och sa att jag visst hade sett att den förra kunden inte var klar med att packa sina varor och blablabla. Yadayada. Efter ett tag stängde jag av öronen, den bara bubblade inom mig, jag var så arg. Det är en av nackdelarna med mitt jobb, och med alla serviceyrken, man måste alltid vara så förbannat trevlig. Oavsett om kunden behandlar mig som skit och spottar mig i ansiktet, så ska kunden behandlas väl. Ååh. I alla fall så lyckades jag behålla mitt lugn, svor inombords och när kunden gått därifrån fick jag snacka av mig lite med Nina och Sofie, som satt i kassorna bakom och framför mig. Dom hade hört vad som hänt och efteråt kunde vi bara skratta åt det. Tycker synd om såna människor som den kunden. De måste vara grymt missnöjda med sig själva och sina liv. Olyckliga som människor. För en människa som är lycklig och tillfreds med sig själv beter sig inte så.

Dagens andra bottennapp var att min moppe pajjade på vägen hem. Buhu. Höll på att flyga av, för den bara gjorde ett tvärstopp när jag körde i 70. Hjälp typ. Fick ringa farfar så fick han köra mig hem. Så jobbigt om inte moppen funkar, jag behöver den till jobbet!

Annars var det i alla fall väldigt lugnt på jobbet idag, alla var väl ute i det fina vädret kan jag tro... Det var rätt chill i alla fall, för då fick min tid att snacka lite mer med sina trevliga arbetskamrater istället =). Det hinner man inte när det är rush. På lunchen upptäckte jag att jag packat ner en plastlåda med hallon istället för min lunchlåda med kyckling. Bra matilda.


Såg klippen från "The Notebook" idag på Stinas blogg, och my god vilket suug jag fick efter att se den filmen! :O Måste nu. Ska fan köpa den. Dom två är så söta tillsammans, synd att dom gjorde slut i verkligheten.
I love Ryan Gossling. The hell I do.


Kommentarer
Postat av: jenny

hej. eftersom du älskar han så mycket borde du se lars and the real girl. den ska va en komedi men den är bara sorglig och man tycker så synd om honom. rekommenderar varmt. kram

2008-07-23 @ 22:36:02
URL: http://www.metrobloggen.se/sessy

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0