You make me smile, please stay for a while

Hemma från träningen, långt om länge.
Blev även en sväng in på gymmet, lite socialiserande med moster och kussen, handling på jobbet. Träffade även på personen jag helst av allt ville träffa på, och det blev även där en liten pratstund. :) Så nu kan jag somna gott ikväll.
Har precis duschat och så, och ska sätta mig med matten, ska dock göra ett uppehåll för att se sista avsnittet av Tonårsliv som kommer halv tio. Vet inte hur mycket matte det blir, vi får se helt enkelt. Jag känner mig rätt så lugn, lyckas jag inte kanoners på nationella så är det inte hela världen. Det kommer en dag imorgon ändå. ;)


Kommentarer
Postat av: maddeh

diggar din blogg :)



kika gärna in till min blogg och ställ en fråga under min frågestund! :)

kram

2009-05-12 @ 12:17:47
URL: http://maddiish.blogg.se/
Postat av: Sara

Var med och tävla om att bli "Månadens blogg" nu i maj! Detta innebär att du skyltas i min vänstermeny i en månads tid tills nästa Månadens blogg utses. För att delta i tävlingen lägger du en kommentar i det här (http://ssarapettersson.blogspot.com/2009/05/manadens-blogg-tavling.html) inlägget, för att öka chansen att vinna så tipsa gärna dina vänner och läsare om tävlingen med ett blogginlägg (glöm inte att skicka länken till blogginlägget i kommentaren). Hoppas det intresserar dig och jag önskar dig lycka till :-)

(Följ mig gärna via bloglovin så följer jag dig!)

2009-05-12 @ 14:53:33
URL: http://www.ssarapettersson.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0