Life´s not a bitch, and you don't die either

Godkväll!

Gud va livet är härligt nu, det är alldeles strax sommarlov, solen skiner ute (gjorde förut i alla fall), och det enda som kunde vara lite bättre är min mage som krånglar igen. Surprising. Yeye, det är smällar man får ta.
Idag efter skolan har jag inte gjort mycket alls, slappat framför datorn vilket har varit väldans skönt. Min mage har inte tillåtit några fysiska aktiviteter, och även religionsplugget har fått vänta. Har precis varit ute på en powerwalk med min kusin i alla fall, motion kombinerat med killsnack, sånt gillar vi :) Blev en låång tele-snackis med Ellinor förut, dom stunderna gillar jag! ♥

Imorgon börjar skolan sent, vid två, och innan dess blir det träning med Karin. Skönt att få röra lite på sig, min helg blev ju totalt uppbokad av jobb, eftersom jag blev inringd båda dagarna. Dock känns det inte så jobbigt att jobba nuförtiden.. Undra vad det beror på ;) Jag och Ellinor kom i alla fall fram till att longboards is the shit! ;) Det återstår att se vem som lär sig åka bäst, eller om någon av oss ens kommer upp på brädan. :P :)

Sköt om er!
/M


Kommentarer
Postat av: Anonym

Haha det enda rätta! Våra snack är de mest underbara <3

2009-05-26 @ 17:10:52
Postat av: Sandra

Hejsan.

Just nu har jag en fototävling i min blogg. Alla får vara med. Det är kanske något för dig ? Ha en bra dag Kram.

2009-05-27 @ 13:24:24
URL: http://saandraj.webblogg.se/
Postat av: Sabine - Ab imo pectore

ååh sommarlov <3

2009-05-27 @ 13:52:03
URL: http://enibas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0