Hola chicas

Hej på er!

Hoppas allt är bra, med mig är det FINT! :) Just nu ligger jag i min säng och kollar på "Systrar i jeans 2", älskar verkligen dom böckerna och första filmen var mysig. Har dessutom haft den andra på datorn jättlelänge, men aldrig kommit mig för (eller haft tid) att se på den, men så la internet av här för typ en timma sen och vad gör man då när resten av familjen kollar på Da Vinci-koden. Jo, man sysselsätter sig själv!

Idag efter skolan blev det intensiv-träning med Järngänget :) Rätt så jobbigt om man säger så.. Marie K var inte att leka med, spänstig och vältränad som få, men jag tyckte vi hängde med så gott vi kunde ;) Ett besök på utlandsaffären blev det på vägen hem och Karrolur valde ut ett äpple till mig (eftersom jag antagligen förtfarande hade stått kvar där om jag skulle välja själv, beslutsångest hej), som faktiskt var mycket smarrigt! Blev lite Ben and Jerrys-snack på spårren sedan, sånt gillar vi alltid. :) Får hoppas att vi tre mot en nu äntligen kan få Ida att göra sin något sena BJ-debut!

För övrigt tycker jag det är helt efterblivet att det redan är fredag imorgon, vart tog denna veckan vägen undrar jag? Bäst att försöka göra så mycket som möjligt av de dagar som återstår, vilket inte är helt lätt eftersom jag jobbar både lördag och söndag, men jag ska göra mitt bästa. ;) Ett stort GRATTIS till grymme-Ellinor som även hon tog sitt efterlängtade körkort idag, du är bäst! :D

Puss! ♥  


Saknar detta :(


Kommentarer
Postat av: Nadja

Fin blogg! :)

2009-05-14 @ 22:14:17
URL: http://barbienadja.blogg.se/
Postat av: emma

fin blogg! :)

2009-05-14 @ 22:14:32
URL: http://emmawenngren.blogg.se/
Postat av: Anonym

Haha, härligt och höra att äpplet smakade som det skulle ;) hade ju varit en flopp om ja valt ett mjöligt och smuligt äpple! uuusch! grymt jobbat på intensiven! :) puss på min ben and jerry lover!

2009-05-14 @ 22:42:50
Postat av: Ellinor

Taack gumman :D <3

2009-05-15 @ 00:01:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0