Vardag

Hello bloggen!

Uppdateringen har varit kass det senaste men jag har haft mycket att göra! Jobbade hela helgen, och mådde typ inte så bra, pluggade och gjorde annat nödvändigt. Känns som det är allt jag gör nu för tiden, och det känns ju strålande att det är NU, när det är mindre än 40 dagar kvar till studenten, som jag får in självdisciplinen. Bra Matilda! (Y)

Anyway, idag var det rättskunskapsprov i aulan som gällde, gick nästan läskigt bra så det måste vara någon elak liten hake som sneaky Gunnar har petat in någonstans. Hade dock varit både bra och välbehövlitgt om jag nailade detta provet, då mitt förra MUNTLIGA rättskunskapsprov som genomfördes med massa feber inte direkt lär gå till historien som tidernas bästa.. hehe. På torsdag är det PA-redovisning, så igår satt jag och gjorde en PP som jag fixade klart idag, ska bli så skönt att bara kunna kicka projektarbetet i baken efter torsdagens presentation.

Igår var det i alla fall premiär för Bonde söker fru, dock börjar det ju inte på riktig förrän i höst, men ändå. Som jag älskar det programmet, och Ida, Ellinor, Caroline och alla andra som mobbar mig stenhårt, jag skiter faktiskt i det och tycker istället lite synd om er att ni inte har insett tjusningen i detta underbara program. :) Ett gott skratt förlänger livet, och jag tror att Roger förlängde mitt liv med flera år faktiskt. ♥


Kan man annat än älska denna superläckra man?


Kommentarer
Postat av: Joakim

Så jäkla skön han är

2010-05-05 @ 00:56:27
URL: http://diabetesmannen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0