Bad day

Godkväll, eller snarare godmorgon.

Asså jag pallar inte denna dagen. Verkligen inte. Jag har inte heller något vettigt att dela med mig av, var helt galet cp-trött i skolan och mycket riktigt somnade jag ganska omgående när jag kom hem. Stensomnade på min säng under en filt och vaknade fem minuter efter att min träning börjat, love it. Har sedan dess ätit lite vindruvor för att få i mig lite föda då jag inte orkar göra mat. Skrev även min PA-utvärdering som i dvala, hamnade sedan på soffan igen och somnade. Vaknade av att mamma och pappa kom hem. Jaa, vad är felet kan man undra.

Turligt nog har vi sovmorgon imorn *jag älskar dig Gunilla*, så jag får soooova. Antagligen lär jag vakna råtidigt imorgon ändå, i och med min "lilla" dinner nap tidigare. Nu ska jag sluta vara bitter och kolla på hockey med pappa. Au revoir.

 

ps. Jag hoppas att ni uppskattade min gästbloggare J-Rod, han är lite ringrostig efter att ha haft en längre bloggtorka det senaste ettochetthalvtåret, men tycker ändå han lyckades rätt bra med att skiva om absolut ingenting. :) Det kallar jag att leverera!


Detta var jag för någon timma sedan. Fin.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0