Solat!

Har varit ute och solat nu, råkade visst somna i solen, höhö. Läste även ut "Systrar i Jeans, Fjärde Sommaren", buhuuu, sista boken! Tycker faktiskt att dom är riktigt bra, även om dom kanske är riktade till ynge personer..?

Anyway, åt en liten lunch/mellanmål förut! Lite svårt att veta vad man ska äta såhär i början, och har inte hunnit handla hem allting heller. Men jag åt i alla fall en skvätt naturell yoghurt (3% fett), ca 2 msk keso (4% fett), ca ½ dl upptinade frusna hallon och några jordgubbar. Vet att jordgubbar och hallon är lite no-no, men hallon stod faktiskt med som tips på frukost i min bok, så jag går efter det! =) Till det åt jag även 2 små Babybell-ostar. Mättar verkligen galet bra med fett :S Är fortfarande mätt liksom...

Pratade med Carro och även hon sa att hennes frukost hade mättat grymt bra! Sedan ska jag nog åka iväg och handla lite grejer som är bra att ha hemma, bland annat en liten spann med turiksk yoghurt! Är väl ca 10 % fett i den, och i vanliga fall hade jag lagt benen på ryggen och SPRUNGIT, men nu vet jag bättre mohah! ;)



Hett tips till er som precis börjar med LCHF (som jag själv haha :P): När ni kollar innehållet på en vara i affären, kolla NÄRINGSVÄRDE PER 100 GRAM! På kolhydraterna ska det vara MINDRE än 5 gram. Så här n en måttstock för vad ni kan och inte kan äta. :D

Kommentarer
Postat av: Anonym

Galet läskigt matilda. Jag satt inne på rosettys blogg, vilket jag aldrig gör annars. Ser att hon har länkat till någon matilda, går in på den och läser, och fattar direkt att det var du! Helt sjukt, och nu var det det. Men du är jättesmal, sex kilo? Big no.

2008-06-17 @ 19:54:50
Postat av: Titti

solen börjar titta fram igen.

hoppas att du haft en bra dag

kram!

2008-06-17 @ 20:02:25
URL: http://tittigilbert.blogg.se/
Postat av: Matilda

Anonym: Haha, läskigt värre :P Hur visste du att det var jag? Och vem är du? :P

2008-06-17 @ 20:44:33
URL: http://baramatilda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0