Valborgsmässoafton

Godmorgon!

Vilken underbar dag det är idag, i alla fall om man ser till vädret. Strålande sol och klarblå himmel, hade man inte vetat bättre skulle man kunna tro att det var en högsommardag. Jag är hemma från skolan idag, har dock bara en lektion som jag hade planerat att gå på, men vaknade upp med alldeles svullna ögon (?) och tänkte försöka råda bot på detta nu fram till klockan ett då jag börjar jobba. Så jag ser normal ut tills ikväll...
Skulle egentligen inte jobba idag, men fick hjälpa en jobbarkompis som skulle åka iväg tidigt till kvällens valborgsfirande. Kändes väl lite sådär, men det är inte alltid man bara kan ta glidartider, ibland får man bita i det sura äpplet och offra sig för någon annan, förhoppningsvis får jag igen det någon gång framöver när jag behöver få ledigt med kort varsel. :) Dock är det bara 13-18 jag jobbar, fem timmar alltså, så jag är ledig ikväll.

Tänkte åka bort till gymmet en sväng nu (om jag vågar visa mig med mina icke-existerande ögon.. Skulle egentligen tränat på valborgsmässoaftons enda pass, klockan ett idag, men det går ju inte nu så då får man göra det bästa av situationen. ;) Hoppas jag hinner njuta lite av solen innan jag drar på mig jobbarkläderna! :)


Min älskade Idaho och jag för en vecka sedan ♥

Kommentarer
Postat av: Ida

jag kan raportera att aftonen var grym ;)

2009-05-01 @ 10:32:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0