Dizzy

Hej vänner!

Onsdag idag, halva veckan har gått, och JA det är bara TVÅ DAGAR kvar tills det efterlängtade påsklovet är här. Kommer för min del inledas lugnt med filmkväll på fredag, jobb lördag & söndag. Nästa vecka hoppas jag på mycket tid att bara vara, ta det lugnt, träffa människor man jämt och ständigt saknar men alltför sällan hinner träffa, en massa mysig och rolig kvalitetstid helt enkelt! Blir minst en utgång också, Park Lane på tisdag :) Dock har jag körlektion vid nio på onsdag morgon så det lär bli en vit kväll, men det är inga problem för mig ;)

Just för tillfället är jag så totalt slutkörd att jag bara längtar efter att få sova ordentligt och inte göra någonting. Ska ägna helgen åt det tänkte jag (förutom jobb då), så att jag är fit for fight inför nästa vecka. Vi har major geografiprov på fredag vilket det var tänkt att jag skulle plugga till idag, började ganska bra med att jag hann med lite plugg när jag kom hem, åt lite middag, sedan gick mamma och pappa ut på promenad och jag sitter kvar i soffan med alla geografipapper i knäet och tänker att "ojoj vad jag blev trött, all text blir ändå ett enda stort blurr, jag vilar ögonen liiiite". Ja men det var smart gjort. Vaknar en och en halv timma senare av att mamma skickar sms "Kom ner till bilen". Jadå, övningskörning på G, så det var bara att kravla sig upp från soffan (där jag i sömnen bäddat ner mig under en filt) slänga på sig jackan, ta bilnycklarna och lite halvt sovande springa ner till bilen. Blev lite piggare rätt snabbt, och fick i alla fall kört 1 timma.
Kom hem för en kvart sedan och nu är jag återigen trött som ett djur, funderar på att gå och lägga mig faktiskt. Det måste vara något fel, eller är det detta som kallas vårtrötthet?

Ett Gossip Girl-avsnitt kanske jag orkar med ändå, imorgon blir det panik-geografi-plugg. Hugs ♥

Kommentarer
Postat av: alexandra

vilken söt blogg du har :D

2009-04-05 @ 14:16:42
URL: http://lawinborg.blogg.se/
Postat av: caroline

fin blogg!

2009-04-05 @ 14:17:47
URL: http://ccaarolines.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0