Den här veckan...

... ja, den är inte att leka med. Tisdag idag, gårdagen försvann ju snabbt som jag vet inte vad i och med att det var studiedag och allt. Vet inte hur jag ska hinna med allat samt komma levande ur den här veckan, men  jag deppar inte för det, solen är fortfarande här och påminner oss om att det kommer ljusare tider, och så länge vädret håller sig såhär kan i alla fall inte jag vara annat än glad. :)

Måndag: studiedag, TEORI I BORÅS!!

Tisdag: Körlektion 08:45, sedan skola till 17.00 (suck), tror jag kommer att behöva göra matteprovet idag också, men ska försöka fåga Lars om jag kan vänta tills fredag...

Onsdag: Ärret fyller 18! :D Skola till klockan två därefter ska jag köpa present till mami (hörde dock nåt om våfflor hos Ms Robertsson?), ev. ska jag försöka få in en fika med min hyper-hamster (Lovisa) här också... På kvällen är det dags för hockeeeey med Alexander, tredje semi-finalen Frölunda-HV 71.

Torsdag: Min mami fyller år! Blir restaurang på kvällen, vet dock ej vilken, hoppas på nåt gott :) Ska även fixa naglarna hos Nailteam klockan ett, hoppas vid gud att det blir klart på en timma så att jag hinner tillbaka till klockan två då svenskaprovet startar. Får se om jag pallar med/har råd med utgång på kvällen sen. Ytterst tveksamt..

Fredag: Vanlig skoldag, hoppas på en lugn, chill dag i skolan med äkta fredagsstämning! Efter skolan ska jag möta upp min make Nils (Nina) för lite power-shopping, tills det är dags att bege sig hemåt för att fixa för kvällen. Kvällen ska sedan spenderas hos Ärret för firning av hennes födelsedag och förhoppningsvis nytagna körkort! Utgång efter det.

Lördag: Mysfika med min älsklingsmosgos står på schemat, lååååånga fikor är vi bra på :) Sedan ska jag försöka hinna med att möta upp Jossan i stan och fixa present till N. På kvällen blir det middag med prinsesstema! :)

Söndag: Inget planerat, jösses. Jag tror jag ska vila hela dagen, kanske köra lite, eller varför inte umgås med någon speciell person......?

Ja ni ser ju. Men jag kan ju säga att trots att jag fortfarande har mycket att göra, så känns det helt okej. It feels good nanananananana. Jag känner mig inte längre lika stressad, även om jag typ har minst hälften av alla symptom för stress. Jag åker på en positi våg just för tillfället, och har faktiskt planerat att stanna på den vågen så länge jag bara kan. Någon som vill hänga med? ;)

Nej nu ska jag sminka mig innan jag går till bussen! Ha en underbar tisdag allihop och njut av det underbara vädret. ♥



Kommentarer
Postat av: Therése

Trevlig blogg du har :) Ska vi lägga till varandra på bloglovin? Ha en bra dag!

2009-03-24 @ 08:51:32
URL: http://terezita.blogg.se/
Postat av: Anna

BARA ETT TIPS



Jag har hittat en ny sida som är superenkel att samla poäng på och det behövs inte alls mycket för att du ska få hem ditt presentkort! I jämförelse med bland annat gratisbio, gratiskläder, gratismode, gratissajt osv så är denna sidan oerhört generös.



Passa på att bli medlem nu när sidan knappt har några medlemmar! Då är det ännu lättare för dig att få presentkort och vinna i deras tävling, jag har redan samlat ihop till ett på H&M och jag blev medlem igår. :) Här: http://www.freestreet.se/?r=147

2009-03-25 @ 09:05:59
URL: http://H
Postat av: Leonora

jätte fin blogg du har! & vilket fint namn! min dotter heter matilda:-)

ha en bra dag!

kram kram

2009-03-25 @ 10:24:28
URL: http://sweetlikechocolate.blogg.se/
Postat av: Sabine - Ab imo pectore

markera och tryck ctrl+c så funkar det ;)

2009-03-27 @ 06:36:01
URL: http://enibas.blogg.se/
Postat av: Sabine - Ab imo pectore

skyddet är enbart till för mina bilder.

men tyvärr kan (inte jag iaf) skydda enbart bilder

2009-03-27 @ 06:36:36
URL: http://enibas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0