I will be back ;)

Hej på er.

Som ni kanske märker så är det ingen bra bloggperiod just nu.. Ganska så fattigt med inlägg och när de väl kommer så är dom tråkiga och kortfattade. Usch, hatar själv att läsa bloggar som är såna, och gillar verkligen inte när en blogg jag brukar läsa inte uppdateras på fleeeeera dagar.
Men jag har alltid varit och kommer förmodligen vara så länge den här bloggen finns kvar, en periodare. Vissa veckor har jag da flow, vill blogga om allting, tar fem miljoner bilder om dagen och bara spottar ut mig inlägg efter inlägg. Andra perioder känns det som att det inte finns något att skriva om över huvud taget, och än mindre finns tiden. Just nu är det en blandning av det där. Noll inspiration + knappt någon tid = för dålig bloggning.

Jag stressar så jäkla mycket nu känner jag, brukar aldrig påverkas av stress annars, men de senaste veckorna har varit jobbiga. Mycket mycket bra och roliga saker har hänt, men ändå saker som har tagit tid och kraft. Man får väl väga det negativa mot det positiva antar jag. Just denna veckan är sjuk, dubbel körlektion + teori + skola idag, halkan imorgon + ekonomiplugg, ekonomiprov på onsdag, sedan kommer Tess o co hem för fika och lite sånt, på torsdag är det monterbygge inför mässan på fredag, tänkte hinna med en sväng på stan på torsdag eftermiddag också för att hitta nåt att ha på mig på fredag då det efter en lång dag på mässan blir fest för Felix, Jesper och Calle. :)
Helgen blir helt klart veckans höjdpunkt, denna helgen har jag sett fram emot ända sedan förra måndagen då jag vaknade upp deppig över att min och Carros fest samt min födelsedag var över. På lördag blir det fika med Nina, Jossan och Sofie, innan det är dags för 18-årsfest på kvällen. :)

Söndag hoppas jag blir en dag att andas på, men antagligen lär den innehålla ganska mycket plugg och en hel del teoripluggande. Nu ska jag sluta tjata, lägga undan ekonomipapperena för idag och se på Gossip Girl.

Have patience. ♥


Kommentarer
Postat av: CORNELIA

men din tönt! du får inte sluta blogga!

2009-03-10 @ 16:33:59
URL: http://corneliacorner.blogg.se/
Postat av: marie

Söt blogg, gillar rosa :) kollar runt och kollar även vad andra tänker om Beyonce? Vilken skulle du helst se en konsert med? ha det bra!/marie

2009-03-11 @ 17:12:17
URL: http://mimmel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0