För dig ska jag göra det tusen gånger om

Godmorgon!

Gud, idag är verkligen en härlig dag, även om vädret är piss och sådär, så känner jag mig väldigt glad! Beror nog först och främst på att jag är... barabambambam.. LEDIG!! Für die Wochenende ich bin frei von meinen Arbeite, eh, eller nåt. Haha, roligaste kvällen igår med Kai och Annica. Började lite halvt stelt sådär när jag kom till Victoria mycket tidigare än Annica, men dessvärre exakt samtidigt som Kai. Kom inte riktigt ihåg hur han såg ut om man säger så, var väl inte i mitt allra stabilaste tillstånd när vi sågs sist, men som tur var kände der deutsche Mann igen mig. Puh!

Blev sedan en kvart av engelsk uppvärmning, inte coolt att bara kastas in i en engelsk konversation med en (i princip) främling. Anyway, sen kom Annican och vi satt och pratade, skrattade och drack öl i flera timmar. Sedan träffade vi även Pontus, lilla Pontan, det var så himla kul att se honom! :)

Efter lite lost in translation på Avenyn (fan pinsamt att virra bort sig på Avenyn liksom) var vi på väg till Lounge(s), men väl där var kön sehr lange, och mitt lock för örat (hej mes) var inte lugnt, så jag sa auf wiedersehen till Kai och hejdå till Annica vid Kungsport och åkte sedan hemåt. Härlig kväll i alla fall! :)

Nu har jag precis ätit frukost med min familj och ska göra mig i ordning för att åka in till stan med min bror och kolla lite julklappar. Hoppas att min förkylning och mitt lock släpper under dagen, för ikväll är det middag för Olivia! ♥


Har tyvärr inga intressanta bilder på lager, därför får ni stå ut med bilder på moi.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0