Sunshine

Gud vilken härlig dag. Solen skiner, min vovvsing ligger här på golvet i solskenet och bara väntar på att jag ska lyfta mitt ass från soffan och gå ut på en långpromenix med henne. Och det ska jag. Rätt kallt är det ute dock, men det är precis så det ska vara. Tycker jag i alla fall, kallt och soligt, helt underbart.

Igår kom jag hem från Sthlm, var ju där i tre dagar med klassen. Jätteskoj, men tyvärr har jag inte blivit kvitt min "sjukdom" än, så jag kunde knappt vara med någonting på kvällarna utan de fick spenderas ensam med TV:n på rummet. Party party. Inte mycket att göra åt dock, ibland har man otur helt enkelt. Fick inte med mig så mycket hem heller, ett läppbalsam från Carmex köpt på Urban Outfitters, ett par örhängen från Antikt, Gammalt & Nytt samt en skitsnygg väska i mörkbrunt, med fransar på. Behövde verkligen en ny lite större väska så denna var perfekt.

Annars så var vi på Operan (säger bara: big YAAAAWN), såg Trubaduren, trodde jag skulle dö av tristess. Var även och besökte Riksdagen, Stadshuset, Hallwylska Palatset (helt klart det bästa!), samt guidning i Gamla Stan med Hasse da man. På torsdagskvällen blev det även ett restaurangbesök. =) Så totalt sett en mycet lyckad trip, även fast jag inte kunde vara med på kvällarna.

På dagens agenda står: INGENTING. Väldigt skönt faktiskt, behöver vila upp mig så myket som det går. Vet bara att jag ska ut i det fina vädret en lång stund, sedan får vi se helt enkelt. Ha en fin lördag, för det ska jag ha. ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0