Ingen mer tid framför datorn nu

Nu ska jag ta och pallra mig bort från datorn. Härnäst blir de liten middag med familjen uppe på berget (!). Ja, jag vet, jag höll på att ramla av stolen när mamma sa det, men tydligen. Vi ska göra "matiga mackor" och klättra upp på berget bakom vårt hus. Hmm. Precis vad jag har tid med. Men jaja, mysigt initiativ av mamsen iaf.
Efter maten iväg till gymmet (verkligen på tiden), och sedan till T. Ska bli mycket trevligt. Kommer också att få träffa A och J, som båda skaffat flickvänner. Och blivit sjukt osociala. Jag och T har bestämt oss för att slå ner dem om de inte skärper sig. Hon håller, jag slår. Bra och genomtänkt idé tycker jag. Särskilt eftersom de är typ femhundra ggr starkare än oss tillsammans. Men seriöst, ska man få lov att bli så osocial bara för att man skaffar flickvän/pojkvän? Vad tycker ni? Kommentera.

Kommentarer
Postat av: Nina

ja va där förra året.. älskade kreta :D så najs!

2007-08-20 @ 19:21:32
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Anonym

Absolut inte! Det
värsta som finns är människor som struntar i sina vänner och tofflar varje dag. Klart man kan ha överseénde i början, men annars tycker jag att dte borde vara som vanligt :)

2007-08-20 @ 22:30:00
URL: http://karlssonvictor.blogg.se
Postat av: Anonym

håller med, absolut inte!

2007-08-21 @ 18:21:12
URL: http://maddelue.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0