Love to you




Fett dålig bild som vanligt med telelefonen, men motivet är fint i alla fall. Tack tjejer för en sjukt grym kväll, tror aldrig jag har "dött" så många gånger på en och samma kväll! :P Madness, kan inte förstå att en sån liten människa kan ta så stor plats och vara överallt på samma gång. Första pre-Rhodos-kvällen gav mersmak vill jag lova, och efter live-framträdandet av Sex On Fire kan man inte bli annat än nostalgisk.

Kändes sjukt ovärt när jag stod i den äckligt långa kön ENSAM och tvingades lyssna till två patetiska, minderåriga tjejer som stod framför mig, varav den ena hysteriskt försökte tända en cigg (sin första någonsin?) med fingervantar på sig (idiot) och sedan stå och dra hysteriska munbloss. Waah, är det nåt som är värre än rökare så är det wannabe-rökare. Tjejerna kom hur som helst inte in (trots att dom glatt visade upp sportlife-kortet..), och kön stoppades upp då dom nödvändigtvis skulle byta nummer med två indiska tvillingar som dom socialiserat med under sitt köande. Asså mygood.

Sen ramlade en kille in i mig bakifrån, första intrycket var lite väl feminin för att vara hetero, men efter att ha sett honom där inne sen, kan vi nog konstatera att han nog var det ändå. I alla fall så "kände han igen mig", men gick själv inte i skolan eftersom han "hoppat av gymnasiet eftersom han är professionell dansare". Sucken. Idioten kunde sedan inte låta mig vara ifred utan när jag stod vid garderoben och väntade på snigeln Ellinor ;) så kommer han fram; "Du jag hoppas verkligen inte att du är här ensam?!" Tykna ungjävel.

Anyway, vi kan konstatera att det var sista gången jag köade ensam (!), men kvällen gjorde i alla fall att det var värt att stå ut med både störiga tjejer och slirriga dansare.

=)


Kommentarer
Postat av: Din bonny

Hahahahha! Asså du är så skön matilda! sitter här och skrattar! åh, tack för kvällen! :) lovelovelove

2010-02-13 @ 14:17:02
Postat av: Olivia

Åååh, jag är typ redan nostalgisk på denna kvällen, haha. Tack själv för en go kväll Abbsy, det va väldigt skooj att du kom! <3

2010-02-16 @ 11:12:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0