Monday

Idag är det måndag och endast två dagar återstår tills vi åker! Jag sitter och tar det lite lugnt just nu, kom hem för en stund sen efter en lång powerwalk. Ska hoppa in i duschen strax och sedan åka till Frölunda Torg och fixa lite nödvändighter samt växla pengar.
Blev ingen träffa med Nina idag, är inte särskilt förvånad över det heller om jag ska vara ärlig. Även restaurangbesöket ikväll blev tyvärr inställt, eftersom Mañana har semesterstängt (!!), vad är grejen med det liksom? Konstigt! En sån poppis restaurang med riktig sommarmat och sangria, hur kan dom stänga under de bästa sommarmånaderna? En gåta.

Så ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, kanske åker in till Liseberg med pappa och August. Får se helt enkelt. Nu sitter mamma och pappa vid matbordet och äter lunch, samtidigt som dom totalmobbar mig för att jag ser ut som en krigsförbrytare alt. psykopat på mitt pass. Kul. Men vem fan är snygg på sitt pass? Nej just det.


Kommentarer
Postat av: johanna

Var gärna med i min outfit tävling där du kan vinna en hemlig box med bara hårda prylar! =)

Lycka till!

2010-07-06 @ 12:50:52
URL: http://johannalicious.blogg.se/
Postat av: A D A | | A D A D A . B L O G G . S E

Hejsan! :)



Om du anser att detta är spam eller liknande så är det bara att ta bort kommentaren och så ber jag om ursäkt.



Jag deltar i en fototävling och vill så hemskt gärna vinna systemkameran som står på spel. Har drömmar om en riktigt bra kamera men har ej råd.



Jag skulle bli så otroligt lycklig om du hjälpte mig genom att rösta här: http://www.husmanhagbergtavling.se/index.php?page=gallery&obj=804 Det tar endast 2 sekunder och jag skulle bli jätteglad! :)



http://www.husmanhagbergtavling.se/index.php?page=gallery&obj=804



Man kan rösta varje dag!



Kram sötnos, och ha en bra dag!

2010-07-06 @ 19:03:43
URL: http://adada.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0