Hej bloggen

Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade, men jag är knappt hemma these days så har inte direkt mycket tid över till att blogga. Den senaste tiden har bestått av jobb, umgänge med fantastiska vänner: mysigt besök med tacos-middag hos Ellinor, sommarmiddag och Frödinge på Sandras altan, Mixit-lunch med Karolina och Olivia, lördagskväll med Jonna + en galet god sallad och gino, fika med Jimmy, sleepover hos Ida. Massa kärlek och massa lycka, jag är så fantastisk tacksam över att jag har er allihopa, hoppas att ni vet det. ♥ Även ni som inte står med ovan såklart, (Moa I miss you, Greta likaså) men er träffar jag snart! Har kommit fram till att det nästan är som ett heltidsjobb (ett roligt sådant) att hålla kontakten och se till att träffa alla underbaringar nu när man inte längre har skolan som ett centrum i sin vardag. Ge och ta, det måste man göra om inte vänskapen ska rinna ut i sanden, för det vill man ju inte! Så en ny almanacka står högst upp på min shoppinglista, även om det känns lite ångestfyllt att inhandla. Måste ju hålla koll på jobbtiderna också.

På tal om jobb, och faktiskt livet över huvud taget, så är jag väldigt förvirrad just nu. Kan inte riktigt fokusera när jag är på jobbet, och det är nog tur att jag har flugit fram och tillbaka mellan olika ställen och inte riktigt hunnit landa hemma ännu, för då hade jag blivit galen. Känns som att det är så mycket som händer nu fastän det egentligen inte är det, det är egentligen hösten och vintern (och framtiden!) som spökar. Det finns så mycket roligt att göra och vi har så mycket planer, och jag hoppas bara att allt går i lås. Jag tror det gör det. Det är läskigt och lite skrämmande att tänka på det, men samtidigt otroligt roligt och befriande. Så för att sammanfatta det hela kan jag säga att jag har ett virrvarr av tankar kring livet, kärlek, vänner, jobb och omgivning/boende i mitt lilla huvud.

Anyway, idag jobbar jag 15-22 (tredje stängningen för denna veckan, woho) sedan var det tal om utgång men jag tror inte att någon är så taggad i det här pissiga regnet. Imorgon är jag ledig och ska först träffa Therese för att planera vår generationsfest som vi ska ha om två veckor, ska bli kul! Sedan har jag lovat min kusin Karin att jag ska finnas till hands om hon behöver hjälp med något, för imorgon kväll har hon sin 25-årsfest. Även det ska bli otroligt roligt!På söndag ska jag träffa Greta och då blir det bio (Eclipse!) och fika. Gick igenom planerna för nästa vecka i mitt huvud nu och insåg ganska snabbt att jag är i princip helt uppbokad, kan någon komma hit med en kalender..? Jaja, nu ska jag ta mig i kragen och starta denna dagen! Glad fredag på er! ♥










Skulle nog ändå vilja säga att jag har helt-OK-snygga vänner..


Kommentarer
Postat av: I

haha, ja men bara helt ok snygga! Inge mer, man ska ju inte vara för generös ;)

2010-07-31 @ 07:57:05
Postat av: Jessica

Fin blogg du har!! Kika gärna förbi min :)

2010-07-31 @ 13:14:30
URL: http://www.lifeofjessie.se
Postat av: elin-mode/foto/vardag

vilken fin header!

2010-08-01 @ 16:31:55
URL: http://elinstyle.devote.se
Postat av: ♥ Lizette

Du verkar ha haft jävligt skoj iallafall! :)

2010-08-01 @ 16:31:55
URL: http://lizettebackstrom.blogg.se/
Postat av: Anonym

hellu , kolla gärna in på min blogg

om du gillar ?, följ varandra på bloglovin? (a

2010-08-02 @ 00:54:05
URL: http://fonkusungnoen.blogg.se/
Postat av: Bonny, Lurpak, slemmet (?), Bonnsan

<3

2010-08-03 @ 14:18:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0