090702

Godkväll på er!

Så har även denna dagen snart mött sitt slut, har inte hunnit med någon bloggning idag så tänkte bara berätta lite vad jag har gjort. Började dagen med att vakna vid halv tio, gick upp och åt frukost och åkte därefter till Tess för solning på altanen samt bad i poolen. Det sistnämnda var mer än behövligt kan jag säga, då det var ca 300 grader celcius på hennes terass. Dock var det ca 25 grader i poolen, men lite svalkade det i alla fall :)
När vi började bli hungriga tog vi (läs: Tess, jag är fan värdelös) fram några hemmagjorda hamburgare från frysen och grillade dom, riktigt gott måste jag säga! Satt kvar en stund i skuggan, gick in och svalkade oss med lite glass och sen blev det en stund till i solen innan vi tog mopparna (ja, hej vi är arton år och åker moppe, nåt feeeeeeeeel?), jag hemåt och Tess ner till beachen där hon skulle utfodra en hungrig hockeyspelare med bland annar ostmacka, banan och dumleklubba. Hon är populär hos grabbarna den tjejen, kommer med mat och allt! ;)

Kom hem och hann bara vara hemma i en knapp timma innan pappa kom hem och hela familjen åkte ut på havet. Blev middag i form av grillad kyckling med potatissallad och vanlig sallad, mycket gott. Blev ett dopp i havet för mig, pappa och August, och efter det läste jag i min bok Luftslott (som för övrigt är utläst nu, muy bien!) och telefonsnack med Ellinor ända tills mamma började gapa om tumörer hit och dit (av mobilstrålningen, jösses). Ibland undrar man ju alltså...

Nu sitter jag här och lyssnar på bästaste Gyllene Tider, har fått ett oerhört sug efter riktig sommarmusik nu det senaste! Gyllene, Magnus Uggla, Tomas Ledin, ja det är sånt som spelas hemma hos mig nuförtiden. Ska strax kolla vilken buss jag ska ta imorgon, ska in och luncha/breakfasta med Ellinor vid tolvtiden innan jobbet, mys. :)

Tänkte även ta igen de två senaste Allsång på Skansen-programmen innan jag somnar, haha. Ja, jag är lite nördig sådär. Ska se om jag får någon kläm på SVT Play, det lär ju inte hända.. Dröm sött. ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0