090706

GODMORGON! :D

Åh, vaknade upp med värsta leendet på läpparna imorse, nu är det EN dag kvar tills vi åker! Ikväll kommer Nina (förmodligen) hit och "sover" här för vi ska upp ca halv fyra imorgon bitti eftersom vårt flyg går vid sextiden.. Ska bli så satans jäkla skönt att komma iväg.
Kan dock inte sluta tänka på flygresan, och när jag kom in på Kenzas blogg blev ju saken inte bättre när jag läste om hennes dröm. Precis som hon är jag sjukligt flygrädd, hatar att flyga. Men jag har ju klarat det förut liksom, så det är bara att tugga i sig att flygningen är den lilla detaljen man måste ta sig igenom för en veckas underbar semester. Suck. Och naturligtvis krashar alla plan nu innan jag ska ge mig upp i luften, precis som det brukar vara. Alltid när jag ska flyga sker det ovanligt många flygolyckor, eller är det bara så det känns?

Anyway, idag har jag fullt upp! Ska käka frulla strax tänkte jag, sedan ska jag och mamma iväg och fixa lite grejer inför imorgon, hälsa på mormor på sjukhuset och sådär. Måste nog skriva en lista så jag kommer ihåg allt. Snart kommer det upp lite bilder från helgen! ♥

Kommentarer
Postat av: Saga

Jätte söt blogg, gillar den :) kram

2009-07-12 @ 20:13:45
URL: http://sagaridde.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0