Lite nytt.

Har varit iväg med min far hela dagen. Först var vi i stan och bytte mina skor jag köpte häromdagen. Fick ju för fasen fel stlk. Storlek 36. Inte 39 som jag skulle ha. Men som tur var hade de ett par 39:or kvar och dom fick jag såklart, tillsammans med en stor ursäkt för att de varit såna klantarslen.

Ska fota skorna och visa dem så fort jag får tid, dom är jättefina verkligen. Och priset; 100:- styck! Waah. Heaven. I alla fall så åkte vi till Frölunda Torg efteråt och där köpte jag.. hm, inget speciellt faktiskt. Dock fick jag med mig ett supersnyggt nagellack från Mavala samt en nail polish remover.



Är riktigt spänd på att se hur färgen på nagellacket blir, har letat efter den perfekta mörkblå färgen i evigheter! Enligt hon i affären var denna Deep Blue den snyggaste i hela Jeans-serien. =) Köpte även en röd-och-vit-rutig palestinasjal som jag redan älskar.

Kommentarer
Postat av: carro

BLOPPIS I MIN BLOGG... igen! För en vecka sedan lade jag ut en massa plagg och alla blev sålda på direkten! Nu har ni chansen att fynda ett nytt plagg till superpris!

*



Gå in och kolla om något faller Dig i smaken!



*

Rosetty.blogg.se

2008-08-05 @ 19:39:40
URL: http://rosetty.blogg.se/
Postat av: Sabine

skulle också vilja ha lite nya nagellack

2008-08-09 @ 19:07:25
URL: http://enibas.blogg.se/
Postat av: Mira

fin färg där på nagellacket hördu! :)

2008-08-12 @ 16:58:22
URL: http://www,wrestlers.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0