Fulla för kärlekens skull


Godmorgon bloggen,

idag är det fredag och även fast solen inte skiner varken inne eller ute hos mig så hoppas jag på en bra dag. Jag är ledig från jobbet och ska träffa Ida i stan för lunch och presentshopping till JJ. I eftermiddag ska jag äta middag hos farmor och farfar och sedan tänkte jag hinna med en liten sväng till mitt kära arbete (kan ju inte hålla mig helt borta), för att visa Svea för Annica.

Ikväll har jag inga planer whatsoever, men det känns bara skönt. Jag behöver seriöst vila upp mig, var helt darrig ända tills igår av min tisdagschock. Därav utebliven bloggning.
Imorgon blir det jobb 10-18 och sedan kalaskalas för en snart nybakad 20-åring, det ser vi fram emot även om jag för min del ska ta det lugnt.

För övrigt saknar jag mina fina vänner som det var ett himla tag sen jag träffade (okej i måndags), men det ska vi snart råda bot på, till viss del i alla fall. Glad fredag på er ♥



Kommentarer
Postat av: ellinor

Jag har nyligen skaffat blogresponse och skulle uppskatta om du ville ställa en liten fråga till mig här: http://www.blogresponse.com/ellinorfrodin



Det skulle vara jätte gulligt och göra mig jätte glad! Tack på förhand!

2011-06-11 @ 17:59:05
URL: http://ellinorfrodin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0