Nystart

Long time no see. Ja, det skulle man kunna säga.

Jag har varit ute och rest, upplevt saker som jag aldrig trodde jag skulle få vara med om, skrattat tills jag fått ont i magen, dansat på thailändska stränder, förälskat mig i Australien, shoppat mig galen, träffat underbara människor, ätit gott och mycket, druckit öl, badat mitt i natten, skrikit mig hes under galna nätter, ätit Subway, pussats, läst en massa böcker, åkt på bilflak alldeles för snabbt, bränt mig, blivit brun, druckit mangoshake, blivit matförgiftad, lyssnat på Roger Pontare, lärt mig texten till Miami 2 Ibiza, skrattat åt Erik, upplevt full moon, blivit slagen av en balinesisk tant, druckit buckets, dansat på bord, hoppat fallskärm, sett kängurur, dykt i barriärrevet och carpat något kopiöst.

Jag skulle nog vilja säga att jag har haft tre helt - som min kära vän Karolina skulle sagt - FABULÖSA månader, som jag aldrig kommer glömma och som det kommer att ta lång tid att smälta. Vi har bloggat under tiden, jag och mina vänner (den bloggen kan ni läsa HÄR), och jag tycker ju så mycket om att skriva, så jag tänkte göra ett försök med denna bloggen igen. Som en nystart liksom!

Det var allt för nu, jag återkommer snart igen. Nu ska jag kolla med mina tjejer om det blir någon pannkakstårta ikväll!

 



Kommentarer
Postat av: Karolina, din bonny

Åååhh jaaa!! Biggan blir överlycklig om hon får reda på att hennes favvo-författare har startat en EGEN blogg ;D haha! herreeegud va alla carpiga saker du skrev om som du varit med om gjorde att det drog i hela min mage. Så magiskt!

Grymt mycket love <3

2011-05-17 @ 17:47:40
Postat av: Olly

Herre min gud vad lycklig man blir när man läser alla om alla saker som upplevts under resans gång! Jag säger bara ett ord: CARPE! Stor tumme upp på att du har börjat med bloggningen här igen! Keep up the good work darling :) Smaaack! <3

2011-05-18 @ 23:32:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0