En härlig dag

Hej bloggen,

idag skiner solen och jag väntar besök av två saknade vänner, Tove och Moses. Vaknade upp strax efter 10 (var nog lite trött, ja), och möttes av en klarblå himmel när jag drog upp rullgardinen. Man blir ju glad i själen!
Gårdagen spenderades först med Olivia, vi tog oss en promenad men möttes ganska snabbt av ett ihållande, riktigt irriterande duggregn, och gick därför till ICA Focus och handlade proviant istället. Väl hemma "slängde vi ihop" en tomatsås med fetaost och färsk pasta till det, gotttt! Desserten blev varsin helt perfekt mango. :)

Efter filmtittande ("Dumpa honom") och lite lek med Nellie, satte jag mig på bussen hemåt. Var bara hemma och duschade, vände och sedan brummade jag bort mot Krokslätt där Karolina väntade med en sommarmeny bestående av frukt i mängder som senare blev en fruktsallad, naturgodis och mangojuice! GOTT! :) Carpedagen efterföljdes av en riktig carpekväll med bilder (såklart), filmklipp och prat. Skydive-filmen på Karolina gjorde mig lycklig i själen, fick mig nog ett skratt som i värsta fall täcker upp för det kommande året. :)

Nu ska jag hoppa ut i solen, gäller att ta till vara på de få soltimmar som finns, här bleknar man ju bort..

Trevlig torsdag! :)


No words needed

 


Kommentarer
Postat av: Ann-Sofie

vad härligt det ser ut :)

2011-05-21 @ 18:47:15
URL: http://hennesliviordochmeningar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0