Busy woman

Hej folket!

Här kommer en liten update från Sveriges sämsta bloggare. Har ju en hel del att göra dessa dagar, mestadels arbete eftersom att jag i princip bor på mitt jobb. I alla fall denna veckan när jag jobbar sex av sju dagar - FUN!
Dessutom ska man ju i alla fall försöka att klara av träning och socialt liv vid sidan av, och en massa resesaker som ska klaras av, inhandlas, införskaffas osv osv, PLUS att jag ju numera inte bara ha en utan TVÅ bloggar att underhålla. Vill väl iofs inte påstå att jag underhåller någon av dem särskilt bra, men ändå.

Vaknade i alla fall för ett par timmar sedan, trött som ett djur. Denna helgen har inte varit nådig med tjugo timmars jobb, men avslutades i alla fall mycket bra med en underbart fin tacokväll hos Cornelia igår. Hela gänget var vi, och resedagböckerna var självklart uppe, en hel del fick vi skrivit ner i dem som vanligt. Känns som det bara är mer och mer saker att fixa, listan växer men jag har aldrig tid att stryka något från den. Jaja. Idag ska jag i alla fall ta min andra Twinrix-spruta, den sista innan avgång.
Om det är någon som har några som helst tips ang Australien, Bali, Thailand eller backpacking över huvud taget så feel free att skriva ner några rader bland kommentarerna - jag tar tacksamt emot alla tips!! :)



Kommentarer
Postat av: Jonna

Vilken härlig blogg du har :)

2011-01-24 @ 19:03:53
URL: http://joonnas.beldo.se
Postat av: Sanna

Hej !

Nu har du chansen att vinna en almanacka som du själv får bestämma hur den ska se ut, hur ser din drömalmanacka ut ?

Klicka in här:



http://moonzanna.se/2011/january/vinn-en-helt-personlig-almanacka.html#comment



Berätta vilken storlek du vill ha och du är med i tävlingen, lycka till !

kram



2011-01-26 @ 20:47:56
URL: http://moonzanna.se
Postat av: Sara

Vill du vara med i dagens blogg? Anmäl dig här: http://sarathelin.blogg.se/2011/march/dagens-blogg.html#

2011-03-31 @ 19:57:08
URL: http://sarathelin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0