Hej bloggen!

Idag har jag flängt runt på stan med kusse Karin och gjort av med en massa pengar, jag säger då det, när jag ser tillbaka på studenttiden kommer jag att tänka TVÅ saker: fyttirackarn va KUL det var och helveeeeete lars-olof, det här var inte billigt. Usch, så dyrt allting är. Idag fick jag i alla fall inhandlat en superfin väska till balen imorgon, som jag bannemej ska använda på varenda utgång i sommar (för att tjäna in pengarna), lösögonfransar (som jag kommer att förbanna imorgon, då jag fått allt klister i ögonen och det slutar med att jag kastar dem i soporna), en mascara (lite onödigt med tanke på att jag fick en i stort sett NY mascara av Karin, i precis samma sort som den jag alltid använder, när vi kom hem till henne), en vit kavaj (inga klagomål där, den är skitsnygg), en rosa kjol (samma sak där, löv it) och två bastoppar med puffärm från H&M (nödvändigt). La även undan en supergosig aprikosfärgad, Juicy-inspirerad mysdress, som jag får imorgon. Hittade inga hårnålar i ljusblått, fastän vi letade med ljus och lykta, och tur var väl kanske det för när jag kom hem och gick igenom mina små skattgömmor hittade jag inte bara ett utan två fina, blåa, glittrande hårspännen som kommer passa fint i mitt hår.
Har nu även målat naglarna i en ljusblå färg (låter gräsligt, men är rätt snyggt) eftersom min klänning går i ljusblått och jag tänkte köra på något annat än det traditionella franska. Har även varit iväg på soldusch, så föhoppningsvis, om allt går enligt planerna så är jag brun och inte orange imorgon! Tror faktiskt att allt ska vara fixat och klart, Nina och eventuellt Andriette kommer hit imorgon och hjälper mig och Ellinor med hår och smink, kommer blir så bra!

För övrigt har jag gjort en ny sommar-playlistSpotify, sjukt skön om jag får säga det själv. Blandning av gammalt och nytt; Gaga, Uggla, Ledin, Stromae, Håkan, Lundell, Rasmus Seebach, Robyn, MGMT, Guetta, Outkast, Journey och lite annat gottigt hittar vi där. Saknar bara en kall öl, en fin liten eld, ett hav, en gitarrspelande pojk och ett sjungande skönt sällskap så har vi sommarkvällen så gott som fixad.

Jag gillar btw att musiken är så utlands-inspirerad och internationell nu för tiden. Jag sätter på radion, hör Alors on Danse, och får en väldig lust att lära mig franska. Jag lyssnar klart och där kommer ju Natteravn, och blir sjukligt sugen på att faktiskt lära mig danska. Inte klokt va lite musik kan göra.
Tycker förresten också att det var ytterst trevligt att hela TRE personer skrev "hej" till förra inlägget, det värmde verkligen upp hela mitt frusna hjärta <3

Lite bilder från senaste veckan:





Okej blev inte så många, jag hinner inte sitta här längre nuu...


Kommentarer
Postat av: amanda

fin blogg

2010-06-08 @ 17:31:53
URL: http://aamandar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0