Hej bloggen

Idag är det måndag och solen skiner ute. Jag är ledig från jobb ända fram tills torsdag, vilket är grymt skönt. Funderar på om man ska gå ut i trädgården och sola sen, men det ser lite blåsigt ut.. Just nu sitter jag och väntar på att tvättmaskinen ska bli klar så jag kan hänga upp tvätten, sedan ska jag och mamma åka in till stan och Resia för att kolla på lite resor. Jag var där förra veckan och fick några förslag om Turkiet, men mamma ville också haka på och se vad som finns.

Ikväll ska jag på bio med Jessica, vi ska se Komissarie Späck, haha. Verkar sjukt rolig! Får se om den lever upp till förväntningarna eller inte. På tal om film så hyrde jag Wallander Indrivaren igår, mycket bra! Det var i denna filmen som Emil Forsselius, killen som tog livet av sig någon gång i vintras, spelade med. Så konstigt att se någon som man vet är död, likadant med Johanna Sällström i de tidigare Wallander-filmerna. Han var i alla fall grymt duktig och såg dessutom väldigt bra ut, R.I.P. Något som var lite tråkigt med filmen igår var dock att det verkar som att Pontus och Isabelle inte ska vara med något mer. Eller så var det den sista filmen..? Jag har ingen koll. Hur som helst, hoppas på fler Wallander-filmer för jag gillar både dem och Beck-filmerna. Idag tror jag den nyaste Beck-filmen har biopremiär.

Glad måndag på er! :)


Kan jag få denna dagen igen på ett silverfat.? Tack.


Kommentarer
Postat av: I

Jag kan meddela dig eftersom jag har superkoll pga att jag är världens wallandernörd! Indrivaren är den näst sista filmen i den nya omgången av wallander. Den sista filmen vittnet kommer den 21 juli i år. Can´t waiiiit! love you <3

2010-06-23 @ 09:22:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0