Dan före dan före dan före dopparedan

Hej vänner!

Idag tänkte jag mig att min dag skulle bli himlans bra, ledig och allt eftersom Jonna tog min tid. Vaknade vid halv nio och gick upp för att sätta igång med lite julgodis som jag bestämt mig för att testa och som en viss person ska få av tomten. Japp, satte på julmusik, tända ljus, jösses vad jag kände mig julig. Tills hela jävla vattenbadet kollapsade och vattnet i kastrullen bestämde sig för att det inte alls ville vara med längre, utan vips så befann det sig tillsammans med chokladen i skålen. Inte så värst otippat, eftersom vi alla kan enas om att jag inte är den vassaste kniven i lådan när det kommer till matlagning. Och inte bakning heller.
Anyway, försökte i alla fall rädda chokladen genom att, så gott det gick, hälla ut vattnet. Men chokladen blev sig aldrig riktigt lik efter denna händelse. :( Tänkte då att jag skulle göra ett försök med att smälta den i micron, men nej, det skulle jag aldrig gjort. Efter att två gånger tidigare i mitt liv smält choklad i micro, och bägge gångerna bränt den rejält, borde jag ha vetat bättre. Vet inte om det var den tidiga timman som gjorde mig förvirrad, men chokladen fick jag slänga i soporna. Grr.

Hittade som tur var lite till, tröstade mitt ego och bad sedan mamma smälta den. Det var ju såklart "inga problem". Resten av baket gick hyfsat smärtfritt, förutom att det inte riktigt räckte till så många som det stod i boken. Men men. Slog sedan in lite julklappar, åkte till Kungsmässan, shoppade lite (bad, jag vet) och nu sitter jag här. Ska alldeles strax slänga i mig något att äta, sedan blir det ett högst efterlängtat spinningpass med pizzamannen, åh vad jag har saknat hans pass! Spinningpass överlag för all del. Ikväll blir det julklappsbyte och mys med min favorit-Jonna

Glad tisdag på er!



Inte det jag bakade, men Rocky Road är det sjukaste julgodiset, så gooott!


Kommentarer
Postat av: Anna ♥

Underbar blogg! :)

2010-12-21 @ 17:21:55
URL: http://annaelisabethnygren.blogg.se/
Postat av: johanna

En blogg om sex, kärlek, tankar, mig och tips. Läs och följ gärna, du kommer inte att ångra dig! :)

2010-12-22 @ 21:23:25
URL: http://johannalicious.blogg.se/
Postat av: MandDz

Rocky Road! Så gott!:o

2011-01-04 @ 21:48:34
URL: http://manddz.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0