Kärlek

Åh, idag är en sån där dag när jag saknar Rhodos som bara den. Alltså verkligen helt sjukt mycket, jag hade gjort SÅ mycket för att befinna mig där nu, på D I R R E N. En gammal kompis åker dit idag också, och jag pratade med henne om det i förrgår, så det kan ju ha med saken att göra. Åh.

Anyway, igår träffade jag Sara och Jonna. Vi lagade köttefärs/taco-paj med sallad och dipp och till efterrätt blev det hemmagjord kladdkaka och flädersorbet (rekommenderas varmt!). Underbara tjejer det där. Idag skiner solen för ovanlighetens skull och jag ska träffa mitt MICKO utan I:et idag i stan för att diskutera vår framtida resa. Hoppas att det går bra! Klockan fem börjar jag jobba och jobbar till tio ikväll.

Känner mig så himla stressad just nu. Det är en massa saker, både små och stora, som tillsammans med jobbet gör att jag inte kan fokusera fullt ut på någonting utan allt blir liksom halvdant. Inte bra. Men men, jag tror nästa vecka blir bättre! Glad onsdag vänner ♥


Jag saknar ord.


Kommentarer
Postat av: Cornelia

Åh, THE pool, Partypoolen i mitt hjärta! Saknar MICKO liggandes på ringar och guppa runt till wakawaka! Nästa år kommer vi igen, lika starka och snygga som alltid=)

2010-08-19 @ 21:19:09
Postat av: josefine

fin blogg! :)

2010-08-20 @ 22:46:14
URL: http://duvetjossans.blogg.se/
Postat av: elin

söt blogg! ska vi följa varann via bloglovin ? ♥

2010-08-22 @ 18:02:39
URL: http://elincanderyd.blogg.se/
Postat av: hanna

följa varandra på bloglovin ? :)

2010-08-22 @ 18:17:45
URL: http://hhannadror.blogg.se/
Postat av: pelle

När var du på de grekiska öarna sist då, mate?



Och tack förresten, för komplimangen! :)

2010-08-24 @ 13:38:18
URL: http://pellespersonliga.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0