I'm barely alive

Hej alla glada lov-firare!

Hoppas ni har ett fint och härligt påsklov! Själv känns det inte som att jag har så mycket till lov ännu, då jag sitter dag ut och dag in med mitt beloved projektarbete.. Uschusch. Tar en paus då och då för att äta, går ut och tar en snabb promenad för att få nytt syre till hjärnan, åker och tränar för att överleva när det kliar i benen, skriver lite till. Sover, drömmer om kost och näring, vaknar alldeles för tidigt, går upp och sätter på datorn när ingen ännu är vaken. Plockar i ordning lite skit i rummet städar lite under tiden, snabbtsnabbtsnabbt. Ingen tid får gå förlorad.

Det här är inte kul. Men det är ett måste. Jag kan ha självdisciplin när jag vill, när det verkligen gäller, när dead-linen ligger runt hörnet. Annars går det inte. Jag och Susann har blivit bästa kompisar, vi mailar fram och tillbaka, fram och tillbaka. Hittills har jag 15 sidor färdigskrivna. Självklart kommer de att ändras massamassa gånger, man blir ju aldrig nöjd, men det är en bra start.

Nu ska jag i alla fall ta en powerwalk till gymmet och rensa huvudet lite. Mamma, August och Elsa gör mig sällskap. Sedan kommer Jonna och hämtar mig strax efter tre, det blir en eftermiddag och kväll med matlagning, massa snack, film och sleepover. Tror aldrig jag har behövt ett break så mycket som nu.

Puss på er ♥


Kommentarer
Postat av: amanda

Hoppas att du får en bra dag! :)

2010-04-07 @ 12:47:33
URL: http://rosajordgubbar.blogg.se/
Postat av: Moa

du får inte jobba ihjäl dig hjärtat!!

2010-04-07 @ 13:42:43
Postat av: Hollie

Skönt att höra att det inte bara är jag som pluggar under lovet. Jag sitter och håller på med Kemi :) HAr skickat in ett uppdrag igår men inte fått svar än, sitter ch väntar på det nu :)

2010-04-08 @ 00:14:50
URL: http://hollies.blogg.se/
Postat av: Becca

Usch, det låter inte som något roligt lov..

2010-04-08 @ 14:18:11
URL: http://mollies.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0