No time to think of consequences

Äntligen freeeedag! :)
Dock känns det som att veckorna rusar fram i en faslig fart, jämför man med ettan och tvåan är jag knappt något i skolan över huvud taget. Kan i och för sig bero på att ju slappare schema, desto lättare och mer lockande är det att banga ännu en lektion... inte bra. Men som jag och Cornelia (läs: jag) sa igår, efter höstlovet får man ta tag i närvaron. ;)

Idag var det endast en lektion, engelska C, som stod på schemat. Har inte fått något bra första intryck av den kursen, både A- och B-kursen var svinlätta och roliga, men denna känns bara svår. Nu har vi dock börjat med writing vilket jag alltid tycker är kul!
Åkte hem direkt efter skolan, tog en sväng med ut med hunden (som för övrigt låg och sov i min säng och var jättetrött efter en promenad med mamma, alltså ville hon inte alls gå ut), fixade lite grejer och nu ska jag snart bege mig in mot stan igen!

Ska träffa Matilda och Milla för en fika. Vi var bästa kompisar ända fram tills nian, och det ska faktiskt bli kul att ses nu! :) Därefter bär det av hem till Sandra för middag med trevligt sällskap, ska bli grymmetrevligt! Sent omsider kommer även Ida anlända hem och då går färden till henne. Fullt upp ikväll/eftermiddag alltså, men vi gillar't.

Ha en skön fredag nu allihop. ♥ 


Bild från Stockholm i augusti


Kommentarer
Postat av: Tobias

Ja precis, vi har ju det ;)



ha en nice fredag!

2009-09-25 @ 13:29:08
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: Sanna

fredag är underbart !!!

2009-09-25 @ 22:23:09
URL: http://moonzanna.se
Postat av: linda

fin blogg! (: /lillisenlindan.blogg.se

2009-09-25 @ 22:23:45
URL: http://lillisenlindan.blogg.se/
Postat av: Walentin

Sweet :)

2009-10-08 @ 01:02:56
URL: http://walentin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0