Stan och Liseberg

Kom hem för ca en timma sedan från ett besök i stan med Karin och senare även hennes kompis Maria. Vi parkerade först i NK:s parkeringshus och tog en runda, det blev Gina, H&M, Nautiska Magasinet (som tyvärr var stängt), Åhlens City och några till. Fick stillat mitt shoppingbegär för en liten stund, köpte ett par örhängen, en tröja, en tunika och ett par leggings. Och just det ett linne också. Hittade dock inte den fina herrtröjan från H&M som jag letade efter.

Sedan blev det som sagt Liseberg, och "Lotta på Liseberg" stod på schemat. Vi hade riktigt kul och sjöng med i låtarna (det var dansbandstema!!), åt falafel på en parkbänk och kollade på alla konstiga människor och deras konstiga kläder, pratade med en vakt, och sist men absolut inte minst tog vi en glass på Ben and Jerry's glasscafé. Guds gåva till Liseberg skulle jag vilja säga, kan inte förstå att vi inte haft ett sånt i Göteborg tidigare. Blev en kula Baked Alaska och en Bohemian Raspberry för mig, modig som jag var testade jag faktiskt två smaker jag aldrig ätit innan!

En superlyckad kväll i det härliga vädret och förutom en liten stund på hemvägen lyckades jag faktiskt hålla tankarna på annat håll, och undvika tankar på två personer. Har haft lite dåligt samvete över att jag gnäller och är så förbannat bitter över en grej som egentligen aldrig hann bli något och alltså inte är värd att lägga ner energi på, om man jämför med saker som hänt folk i min omgivning. Men jag har kommit fram till att man inte ska jämföra sina egna problem med andras, och att man faktiskt får gnälla över saker som kanske egentligen, i jämförelse med andras problem, är en skitgrej men ändå: för en själv är det en big deal. Skulle man resonera som så att endast de människor med de största problemen skulle få vara ledsna och älta sina problem så skulle väl knappt barnen i Afrika få vara ledsna.





Kommentarer
Postat av: Luring

Matilda matilda! Jag tror att gud har sett våra behov och byggt ben and jerry cafét :D åh, herre min skapare vad gott det ser ut! DIT måste vi gå! Saknar dig! Min mage börjar sakna frödinge och mitt hjärta saknar järnet <3

2009-06-29 @ 23:51:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0