Söndag

HEJ :)

Söndag nu igen, och jag kan inte låta bli att varje söndag verkligen njuta av känslan och vetskapen om att imorgon fortsätter helgen. Eller i alla fall lövet. SÅ SKÖNT!

Gårkvällen spenderades hemma hos fröken Ekstrand, vi åkte först till mitt jobb och handlade massa mat. Bakis-Jesper kom dit samtidigt, han vågade inte handla själv antagligen, snyltade på vår korg gjorde han också. Jag höll på att skratta ihjäl mig när han gled omkring där i butiken helt okontaktbar i princip, först skulle han endast ha Cola, men eftersom han var så törstig fick han även plockat med sig en Pucko, en Herrljunga cider samt en flaska saft. Lika bra att slå på stort liksom. Och på toppen av detta kommer han på när vi är vid kassorna att han ska ha dumle-klubbor och morötter. Mums.

När jag och Lovisa kom hem lagade vi i alla fall ordning vår tacos och hade en supertrevlig middag, där vi till stor del diskuterade korkade människor, haha. I stort sett helgonförklarade vi väl oss själva. Därefter blev det Wallader-film och jordgubbar, och sedan ännu en film: Bride Wars. Faktiskt riktigt bra, även om jag somnade på slutet och Lovisa fick berätta vad som hänt. :P

Idag vet jag inte vad som händer, jag hoppas att Ida behagar att komma hem och att Jesper inte ska jobba imorgon, för då blir det krök i hans båt!

Peace out.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0