Love this weather

Hallå hallå i solskenet!

Har legat hela dagen i solen nere vid Killingholmen med Lovisa och Lollo, underbart väder men något badande blev det inte för det blåste lite lätt så man blev aldrig sådär jättevarm, vilket var skönt. Vi växlade mellan olika radiokanaler på min gamla 80-talsradio som jag hade med mig, efter någon timma med NRJ då vi hade hört Right Round och Ayo Technology ungefär tre gånger var bytte vi till Bandit Rock med lite rockigare alternativ. Daughtry's No Surprise är helt klart en stor favorit just nu.

Gårkvällen spenderades med ovanstående sällskap + Ida och Hedvig. Vi satt nere vid Billdalsbadet och chillade  och grillade marshmallows medan solen sakta gick ner. Till slut blev det lite för kallt och lite för mycket knott för vårt eget bästa och vi drig oss därför hemåt, men efter bara en liten bit fick L and L punktering och bestämde sig därefter för att promenera med moppen mitt på bilvägen, hehe. Trafiksäkert som tusan.
Lämnade av Ida på busshållplatsen, körde hem de små töserna och var själv hemma vid halv tolv-tiden. Jag satte på Sällskapsresan SOS och somnade sedan gott i soffan. Får väl se klart filmen imon eller nåt.

Nu har jag precis käkat middag, klockan sju blir det träning med Ida som har tagit sitt pick och pack och lämnat stan för att komma och bo hos mig på landet. ;) Ska ju bli fint väder i flera dagar nu, så här gäller det att ta till vara på solen och ledigheten. Jag börjar inte jobba igen förrän på fredag, så nu ska vi banne mej hinna med saker innan dess. Ikväll blir det krök med Jesper och co. Hörs! ♥


Kommentarer
Postat av: martin

riktigt fin bild!

2009-06-25 @ 10:59:08
URL: http://martinokristina.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0