Last 24 hours

Blir ett sent inlägg från mig idag, inte min vanlig style, men så får det bli. Har haft fullt upp hela dagen, vaknade imorse klockan nio av en efterbliven människa från Skistar som tydligen tyckte att det passade alldeles ypperligt att ringa och väcka mig... Jag kan väl för fan inte hjälpa att lägenheten vi ska hyra nästa vinter är såld, och jag kan inte heller boka om den på egen hand, och jag vill inte heller göra någon av dessa två saker när jag SOVER! Yeye, aggressionerna la sig ganska så snart och efter frukosten blev det värsta långpromenaden i skogen med mamma, mormor och morfar. Hej familje-utflykt! Kom hem och hann bara sminka mig och andas några djupa andetag innan jag fick slänga mig på bussen till jobbet. Jobbade 14-19 idag, väldigt chill tid måste jag säga. Dock blev slutet en STOR besvikelse, eller ja så hmla farligt var det egentligen inte, men ändå. Lite low and not so up and going från en viss persons sida idag, sånt gillar vi inte, men vem har inte haft en dålig dag liksom?

Det blev promenad med min favoritkusin sedan, lite handling på jobbet där jag även passade på att hyra "I taket lyser stjärnorna" och herre vad jag grät och herre vad "Tzatziki" (Samuel Haus) hade vuxit till sig och blivit hot. Snygga killar på film gillar vi.

Imorgon har jag inte så mkt planer på dagen, men jag planerar i alla fall att sova ut, och håller mina tummar för att Skistar inte planerar att ringa och väcka mitt hus imorgon igen. Jobbar gör jag mellan 15 och 22, men är det någon som har något trevligt på gång efteråt (typ Ida) så är jag mer än på. Lyckades dock dra på mig en tid på lördag också (hej jag heter Matilda och jag är arbetsnarkoman), men bara 10-16 så det var rätt lugnt. Tycker det är svårt att säga nej när det verkligen är kris.

Förresten så var gårkvällen mycket trevlig, jag, Ellinor och Cornelia började kvällen på Tranquilo. Jävligt tufft ställe om jag får säga mitt. Sedan stapplade det in tre tok-fulla bruder, hm tror dom börjar på C? ;) Lajbans och klackarna i taket var det där! Vi vandrade sedan vidare till Trädgårn där vi dansade till bl a Bailando, Bra Vibrationer och My Cool. Gamla godingar helt enkelt, och hade det inte varit onsdag och bussarna hade gått som vanligt så hade jag gärna fortsatt natten länge till där!

ps. Ida, tack för din otroligt söta kommentar, och jag kan bara säga såhär: I can't wait for your birthday, då får jag festa lagligt med min bästis! Farmor ♥ Mormor, se upp för pensionärerna! ds.


Jag gillar min min så mycket på denna bilden, att jag vill bara visa den om och om och om och om IGEN! xD

Kommentarer
Postat av: idus

i L O V E you <3



David på avslutningen med beautiful day blir inte att leka med. ORGASM!

2009-06-05 @ 11:31:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0