Would you hide behind them all

Helg. Igen. Äntligen, eller vad säger man? Det är ju ändå på nåt sätt för helgerna man lever, det är faktiskt så. Även om vi har en hel del ljuspunkter under skoldagarna (skratt-yoga inte inkluderad), så är ju helgerna bäst.

Ikväll ska jag till Carro och se på Blondinbella i Let's Dance. Hehe. Undra hur mycket den tjejen höjer tittarsiffrorna på det programmet.? För jag menar, vemvillinte se hur det går? Just det. Kanske blir det Systrar i Jeans - Andra sommaren också, we'll see. Jag börjar jobba kl nionollnoll imorgon bitti så.. Slutar tre och det känns jäkligt gött för det är för trist att jobba lördagkväll. Ett stort minus är dock att jag jobbar söndag, och då ska tydligen alla ut och äta för min mormor och morfar firar 45-årig bröllopsdag. Jag gillar resataurangbesök. Därför kan ni ju lätt lista ut att jag inte är särskilt road av att behöva jobba på söndag. Helst skulle jag inte vilja jobba alls.

Men man behöver pengar. Så jäkla mycket som ska göras ju. Nu är i alla fall Coldplay-biljetten betald och det känns skönt! Men det är så mycket konserter i år.. Satt och pratade med Calle på bussen hem, och har ju liksom helt och hållet glömt av Oasis som kommer till Göteborg i slutet av januari. Jag älskar Oasis. Så det blir väl till att spana på Blocket igen antar jag.. Håkan ska ju också turnera i år, dock har inget konsertdatum för Göteborg kommit upp ännu, men det kommer väl. Håkan, Oasis och Coldplay på ett år, det skulle inte kunna vara bättre.


I'm outta time, nya plattan, me like.

Kommentarer
Postat av: Tove

VA? Har du skaffat COLDPLAY BILJETTER? NÄR VAR HUR? Det måste kostat skjortan, inte sant? Alla var ju slut när jag kollade senast?

Bara för att jag är lite avis så måste jag kontra. Hoho, jag ska se Håkan om en vecka. Dendu.

2009-01-10 @ 00:17:12
URL: http://odetoochrasy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0