Sunny sunday

Så var det söndagskväll igen. Tänkte bara berätta lite om min dag, om någon skulle vara intresserad. Eller egentligen gårdagskvällen också, som inte var så värst intressant, men ändå. Det blev ingenting av någonting igår, slutade med att jag halvsov framför Saturday Night Fever med mamma och pappa. Jesper smsade där nån gång och frågade om jag ville komma till Gustav, men då var klockan mycket för mig som skulle upp halv åtta imorse.
Ja, pallrade mig faktiskt upp så tidigt, började jobba klockan nio. Jobbet gick rätt snabbt idag faktiskt, tack och lov, och jag kan inte beskriva hur glad jag är för att det är nästan hela två veckor kvar tills nästa gång jag ska dit. Vantrivs verkligen på jobbet just för tillfället, känns inge kul alls att ha lämnat ett sånt toppenställe som mitt gamla jobb bakom sig, med goa kollegor, för att istället komma till ett ställe där folket redan socialiserat sig och inte vill ha in nån ny, och allt annat dessutom också är käpprätt åt helvete.

Slutade i alla fall klockan tre, då stack jag upp till gymmet en timma. Enda positiva med jobbet, träningen ligger en trappa upp... Sjukt skönt att träna idag, styrketräning blev det, var alldeles darrig i benen när jag var klar. Duschade och gjorde mig klar, sen kom mamma, pappa och August och hämtade mig och vi åkte vidare till Kungsbacka. Mormor och morfar firade nämligen 45-årig bröllopsdag idag, så det blev trerätters middag på Tio Pepe. Hur gott som helst. I framtiden kommer min drog att vara lime-sorbet. Sjukt gott verkligen.

Jag övningskörde hem, gick jättebra om jag får säga det själv. Pappa klagade inte en enda gång på att jag växlade hackigt (som jag annars har en tendens att göra). Trots att det var mörkt och blåsigt tycker jag att jag gjorde ett bra jobb, körde till och med ikapp mamma på motorvägen.. hehe. Iofs körde hon i 70 km/h, och jag håller faktiskt hastigheten som är 90 km/h. Nu ska jag chilla lite, och dricka vatten! Blev plötsligt sjukt törstig. Och just det, massa grattis till Sandra som fyller år idag! Hoppas din dag varit GRYM. :D

/ Matilda ♥



Kommentarer
Postat av: sandra

åh tack going! du är för söt, hade en jättebra dag och tack för grattishälsningen på fb med! PUSS

2009-01-12 @ 16:11:05
URL: http://sandrahenderson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0