Stan & lite shopping

Nu är jag hemma från en runda i vår sköna stad! Eller, hehe, det blev visst bara Nordstan idag (vilket inte är så jättenice..), men men. Träffade Ida love så vi gick i lite affärer tillsammans, blev rejäält varmt där efter ett tag. Sedan kom även Karolina, Olivia och Lina förbi, sjukt längesen! Jättekul att se dom igen, och det blir turligt nog ännu mera umgänge ikväll för då bär det av till Hard Rock Café för middag och firning av Sandra! =)

Nu sitter jag här i mitt nya mys-set, rosa Betty Boop från H&M. Älskar det redan. Sånt där i.. hm, frotté? Heh, nej men ni fattar, typ som Juicy-seten.. Ni kan se det på bild nedan. Fick även tag i lite underkläder på H&M, inte så mkt på rean men ändå något. Om man köper två rea-plagg på H&M just nu så får man det billigaste på köpet. Rätt bra, även om det mestadels bara är rent crap som finns kvar.

Fick även tag i min efterlängtade ögonskugga från Isadora som jag letat efter sedan innan jul typ... Finns inte på ett enda H&M i den färgen jag vill ha, men så nu äntligen hittade jag den på Åhlens City. =) Där gick jag och Ida för övrigt runt och testade parfymer tills vi inte hade något luktsinne kvar över huvud taget. Letade efter Carros parfym (Ida), och gick igenom i stort sett hela sortimentet av rosa, låga, avlånga parfymer. And we still haven't found what we're looking for. Vad tusan är det för parfym kvinnan har? Måste vara någon hemmagjord, egen blandning.. ;)
Själv har jag i alla fall fastnat för Naomi Campbell Cat Deluxe, så den kommer nog att inhandlas ganska så snart.

Nej, nu ska jag kolla bussar.


Försök att ignorera min oerhört smutsiga spegel..





Kommentarer
Postat av: lina

söta byxor!

2009-01-17 @ 16:49:23
URL: http://wiretowire.blogg.se/
Postat av: elli

haha tack! :) oh då måste jag ju veeeerkligen köpa bruna nu! haha nej skoja :) nej men det blir mer snyggt me bruna och sött me blåa :p

2009-01-17 @ 17:05:52
URL: http://ellinorak.blogg.se/
Postat av: JONNA

oj vilka fina underkläder! :o

2009-01-17 @ 17:48:02
URL: http://joonnaak.blogg.se/
Postat av: Aschmanda

Faan vad snygg blogg ! Snyggt med rosa!

2009-01-17 @ 18:27:50
URL: http://Aschmanda.devote.se
Postat av: ellen

snygg header du har :)

2009-01-17 @ 19:43:58
URL: http://ellenhyldgaard.blogg.se/
Postat av: Lisa

söt blogg (:

2009-01-17 @ 20:00:49
URL: http://llisabs.blogg.se/
Postat av: sandra

jättesöt va dit set! får man lov att fråga va de kosta? :)

2009-01-18 @ 12:54:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0