Mitt 2008 i bilder

Sådär. Äntligen är det klart! Tog faktiskt mycket längre tid än jag trodde, och har bara haft tid att göra lite då och lite då. Men här är i alla fall min "lilla årsresumé" av 2009, med bilder från de viktigaste händelserna! (KLICKA PÅ BILDERNA FÖR ATT GÖRA DEM STÖRRE)


Januari

Det nya året firades in med Moa (senare även Jesper och några random snubbar). Misslyckad nyår, eller vad säger man? ;) Middag hos Robertsson var det först i alla fall, sen tar bilderna slut.
Det var även maskerad hos den blonde tysken som fyllde 17, och vi tjejer körde på 80-tal.
Några andra minnen av januari har jag faktiskt inte, måste ha varit en tråkig månad.



Februari

Min egen månad toppades faktiskt inte av min födelsedag den 27e, oh nej, utan av Hemsedal-resan med mina underbara flickor. Galen, galen, och stört rolig kan vi väl beskriva den med!


obs! bild 3, 4, 5 och 6 är grymt interna... xD

Mars

Denna månaden började med min middag som hölls på Carros födelsedag. Fler händelser i mars var att min kära mor fyllde 43 år, Ärret fyllde 17, mormor fyllde 70 och min moster fyllde 37. Många födelsedagar alltså. Ett påsklov hann jag med också, det hände dessvärre inte så mycket mer än att jag jobbade arslet av mig. På påskafton var det ferre inne i stan med Moa.



April

April var månaden under 2009 som Gud glömde. Vad hände i april? Kanske beror det på att jag inte har några bilder alls från denna månad, men om någon vet så snälla let me know, vad hände i april?

Maj

I maj började våren (och typ sommaren) på allvar, härligt väder var det gott om och sommaklänningarna plockades fram en efter en. Jag var ute och åt med mina vänner Carro och Rebecca, var på student, fest på Kungsmässan och hade allmänt trevligt.



Juni

I början av månaden jag till Spanien med bror, kusiner samt mormor och morfar. Grymt nice resa till ett underbart resemål. Mina kära vänner var hemma hos mig en kväll för thaimat och massa prat, även Idas casa fick sig ett besök i form av middag, dans med mera. Min farbror fyllde sedan 50 och då blev det såklart FEST. =)



Juli

Lagade pannkakstårta (favoriten) med Carro och Rebecca, minigolf med Carro, Bamboo med Ellinor och Carro, mami skaffade sig en tatuering, hade mer bränna än nu, och så en galen kväll med favorit Moa i Kullavik. ;) Hann även med middag hos Ida och därefter dundergrym kväll hos Ärret.



Augusti

Jag säger bara vi skulle dratt till Kreta, och hell yeah det gjorde vi, och det med besked! Tankarna tillbaka på augusti domineras av denna resa med mina underbara vänner, en vecka av sol&bad, knasiga kvällar, och ren lycka.
Jag var även på min kusins bröllop som var jättefint, och en riktigt rolig kväll. =)



September

Ja, här hade skolan börjat igen.. Usch. Depp på hög nivå, för alla längtade vi väl on some level tillbaka till de sköna dagarna på Kreta. Samt att jag var "sjuk" i vad som känns som en månad. Men helt åt helskotta var det inte, bland annat kapade jag håret en bit, det var rajtan tajtan med klassfest i Hunnebo, klassresa till Stockholm och jag, Cornelia och Calle var och såg älskade Håkan på Liseberg.



Oktober

Var ute och åt med Carro, Carro, Cornelia och Tess, jag och Cornelia var hyperseriösa och hetsade sönder med våra bloggar :P, vi partade hos Ida, jag plockade (och åt) MASSA äpplen, min kusin fyllde år, och jag tror även att detta var månaden med flest dagens outfit ever.



November

Blev återigen sjuk, nåt knas med mitt öga som blev helt cp. Månadens höjdpunkt var ju helt klart ICA's firmafest xD



December

December inleddes med folkdans på Samskolan, jag hann även med ett Jul på Lisebergsbesök, avslutning på Konserthuset, fick stipendie, avslutningsfika med tjejerna på Tintin, mycket kvalitetstid med Tove och Moa, min besatthet av Twiliht och Edward Cullen började ;), jag bakade ett pepparkakshus som kraschade, och så kom ju jul & nyår. ♥



Avslutar med en lista av vad som jag tyckte utmärkte mitt 2009.

- Vad gjorde du 2008 som du aldrig gjort förut?
Åkte utomlands med mina vänner.

- Dog någon i din närhet?
Ingen jättenära.

- Vilka länder besökte du?
Spanien, Grekland, Tyskland, Danmark.

- Vilka datum kommer du minnas, och varför?
14-17/2 - Hemsedal!
27/2 - Jag fyllde 17 år
1/3 - Min födelsedagsmiddag
12/4 - Håkan på Scandinavium
3-10/6 - Spanien ♥
14-22/8 - Kreta ♥
18/12 - Stipendie och avslutning

- säkert några fler, men det är svårt att minnas exakta datum såhär i efterhand

- Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2008?
Chris Brown -
Forever
Howie Day -
Collide
Rihanna -
Rehab
Lady Gaga - Just Dance
Armand van Helden -
Going Wrong
Katy Perry -
I kissed a girl

- skulle kunna skriva ner typ tio till, men det får räcka såhär..

- Men speciellt:
Guru Josh Project - Infinity

- Blev du kär under 2008?
Ja. E.C in my heart. Skoja, nej det blev jag inte.

- Vad gjorde du på din födelsedag?
Jag var i skolan, hade bild om jag inte minns fel. Gjorde min paradrätt pannkakstårta till middag, sen blev det släktkalas på kvällen. Ungefär så har mina senaste 17 födelsedagar sett ut, haha.

- Vad hade gjort ditt år mycket mer njutbart?
Om jag hade varit snällare mot mig själv, särskilt under första halvan av året.

- Hur höll du dig från att bli galen?
Ja, säg det. Vissa stunder kändes det som att jag var det, men genom att omge sig med människor man tycker om så klarar man det mesta.

- Vem var den bästa nya personen du träffade?
Oj, träffade mycket nytt folk; Karolina, Olivia, Sandra, Josefine, Alexander... säkert fler, synd bara att minnet är gott men kort. Måste ändå svara Nina, en vän som blivit en av mina närmaste under detta året. ♥

Kommentarer
Postat av: Olivia

åh, äntligen kom den efterlängatde årssammanfattningen :) jag tycker det ser ut som att du har haft ett väldigt bra år. Jag tycker förresten att vi borde ses några stycken snart :) Puss

2009-01-04 @ 20:04:40
URL: http://olivjaa.blogg.se/
Postat av: Cornelia

åh, vad härligt med några bilder från året=) really nice!

2009-01-05 @ 21:06:10
URL: http://corneliacorner.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0