Let's Dance

Ja, vad ska man säga?
Hinner/orkar inte göra en hel Let's Dance-termometer som förra veckan, men lite åsikter om programmet har jag allt.. ;) Först och främst; måste ge lite credd till Isabella, hon var mycket mer naturlig denna veckan, kändes genuin i det hon sa på ett sätt som inte alls syntes förra veckan. Har nog aldrig sett henne prata så ärligt eller direkt från hjärtat, som det faktiskt kändes. Inte massa inövat, stelt, kämkäckt blaj. Good work BB. (Y)

Annars så tycker jag precis som förra veckan att Morgan var suverän. Man blir glad bara av att se honom dansa, sådan energi och sådan glädje. Sånt gillar vi! Heja honom. Magdalena och Daniel är ju också två favoriter (särskilt Daniel, hehe) och dom var duktiga även ikväll, likaså Laila som ju är dundersnygg och gjorde grymt bra ifrån sig.

Måste ju också säga att Niclas Wahlgren är grymt skön, även om jag inte är något stort fan av hela Wahlgren-klanen, men han gjorde ett bra jobb. Fyra dagar hade han ju haft på sig att lära sig dansen, riktigt bra gjort tycker jag. Så skönt att se hur glad han blev för poängen sen också, "Jaaaa.!" när han fick en 4:a haha. :P Gott att se folk som uppskattar sånt.

Blev lite mycket Let's Dance nu ett tag, men men! Vem tyckte ni var bäst?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0