Träning, lön och OTH

Precis hemkommen från träningen, Kajsas pass idag, så otroligt roligt! (förlåt att jag låter som Blondinbella, hörde det själv..) I alla fall, har ju haft körkortsteori de senaste tisdagarna, så det var innan jul jag var på hennes pass senast och har verkligen saknat det. Är inte jättemycket för jympapass annars egentligen, tycker de flesta är rätt mesiga, då trivs jag bättre på gymmet, men på hennes pass är det alltid fullt ös :) Carro frågade mig idag vad som menas med ett "bra pass", och jag fick faktiskt ta mig en liten funderare på vad som faktiskt är ett bra pass. Man känner ju känslan i kroppen liksom, att shit va det här är härligt, men vad är det egentligen som gör det så bra? Kom fram till att det är en blandning av bra musik, positiv & energifull ledare samt att man verkligen får ta ut sig (jobbigt pass). Så tycker jag i alla fall, kanske någon därute som har en annan åsikt, vad vet jag..? ;)

Var även inne en snabbis på jobbet och hämtade ut min lön från november som jag helt och hållet hade glömt av att jag inte fått. Den hade tydligen gått in på fel bankkonto, hej hopp så det kan gå.. :S Bra att jag inte märkt att jag inte fått den också.. Ska kanske börja hålla lite bättre ordning på min ekonomi? Anyway, en trevlig överraskning var det i alla fall, och det känns alltid lite extra att få en bunt kontanter i ett kuvert. :)

Nu ska jag strax krypa ner i sängen och njuta av det senaste One Tree Hill-avsnittet, hallelujah moment säger jag! :) Ha en fortsatt trevlig kväll allihop. ♥


Kommentarer
Postat av: Moonzanna

hej !

Sveriges största armbandsshop Bracy.se erbjuder dig att inleda ett samarbete genom din blogg. Intresserad ??

Maila mig då på [email protected] så skickar jag dig mer info.



Vänliga hälsningar

Sanna A

2009-02-04 @ 09:41:11
URL: http://moonzanna.blogg.se/
Postat av: Alex

älskar one tree hill! :)

2009-02-04 @ 14:28:16
URL: http://allis.tk
Postat av: JONNA

one tree hill är helt amaziiiiiiing <3

2009-02-15 @ 19:07:05
URL: http://falkiz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0