Torsdag

Åh, jag bara älskar filosofi. Eh. Sitter med en argumentationsanalys som visserligen ska vara inne på söndag kväll (tack MOL för flytten), men jag är grymt busy i helgen så det är lika bra att få det överstökat redan nu.. Sjukt tråkigt är det dock, även fast jag tycker det är riktigt intressant och kul att argumentera för ett bra och roligt ämne, men det är fan så mycket svårare när man ska få ner allt på papper, i rätt ordning. Förargument, motargument, underargument, är det här argumentet relevant/vagt/mångtydigt, whatever liksom.. Jaja.

Imorgon går vi i alla fall på helg. IGEN. Tiden flyger förbi som vanligt, och denna veckan har varit extrem måste jag säga. Började med underbara folkdansen i måndags ;) Som faktiskt, otroligt nog, gick helt okej, trots att jag på allvar trodde att Philip skulle sparka mig i huvudet. Sedan var det personalfest i tisdags och det var seriöst det roligaste på läääänge! :) Så sjukt lyckat på alla sätt och vis, kunde inte önskat mig något mer. Och så sjukt när vi kommer in på Park o ICA-Stig står där och serverar champagne i sin ICA-kavaj. Me like! Såg till och med ut som att han kände igen mig, för han log vääldigt hjärtligt och glatt när jag fick mitt glas, och konstigt vore det väl annars så ofta som han handlar av mig!
Innan vi åkte in till stan var vi ju såklart tvungna att stänga butiken, så vi fick rycka in i partykläder och jobba för att stackarna som jobbade stängning skulle hinna byta om och fixa sig. Sjukt annorlunda känsla att stå uppdressad till tänderna och hjälpa kunder, men galet roligt och kunderna verkade också uppskatta det! Mer personalfest åt folket säger jag. :)

I helgen blir det glöggmys med finfina människor, lite kvalitetstid i stan med familjen och senare träff med en annan fin människa. :) Vi hörs när vi hörs ♥


Sjukt bra drag på dansgolvet :)



Uppträdande fick vi under middagen


Halva vårt bord!




Kommentarer
Postat av: jaquelines julklappskalender :)

Missa inte min fina julklappskalender på min blogg! Jag lottar ut fina julklappar varje dag fram till julafton. Var med du också kika in min julkalender på:



http://jroom.blogg.se



Bra priser varje dag, från både små och stora företag. Lycka till !



Kramar Jaqueline



2009-12-03 @ 18:42:18
URL: http://jroom.blogg.se/
Postat av: Leia ♥

Varför på en söndag? :O

2009-12-04 @ 14:16:51
URL: http://leiabloggar.blogg.se/
Postat av: Anna

Ny fotoblogg! Kom gärna in och kika :)

2009-12-05 @ 15:00:01
URL: http://catchadream.blogg.se/
Postat av: Anna

Ny fotoblogg! Kom gärna in och kika :)

2009-12-05 @ 15:00:01
URL: http://catchadream.blogg.se/
Postat av: rebecka

fin blogg! :)

2009-12-06 @ 19:17:14
URL: http://rebecka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0