Sexier than you since 1901

Tjofjöjt,
nu är jag vaken. Rätt tidigt för att vara första dagen på lovet, dessutom var jag inte hemma förrän runt halv ett igår. Fick sitta och vänta på bussen i 24 minuter, usch på Västtrafik säger jag, kan inte längta mer till körkort...

FILMEN, aaaah. Jag vet inte vad jag ska säga. Om man ser rent filmmässigt hade den lite för mycket övernaturliga scener, vilket inte riktigt är min kopp te om man säger så. Inte Cornelias heller, så vi satt mest och garvade när dom sprang snabbt som satan och hoppade upp i träd. Men. Själva handlingen var skitbra (var ju för tusan en vapyr-film, vilket jag inte hade den aning om, trodde det var en kärleksfilm), och dessutom: Edward Cullen. HERREGUD, han är anledningen till att jag förmodligen går och ser filmen i alla fall en gång till på bio. Sexigaste någonsin, allvarligt talat, både jag och Cornelia satt där i biosalongen och växlade mellan att sitta och fånle som idioter, till att anstränga oss att inte gorma rakt ut av frustration. Eller nåt. Scenen med Ray Ban-solglasögonen var ändå droppen, då var det liksom hej-kom-och-döda-MIG-istället. ;) Haha.
Och så jäkla fin historia ändå, han är liksm vampyr dras till Bella's blod, men gör verkligen allt för att inte skada henne, för att han älskar henne. (fatta hur svårt för honom att bara kyssa henne, utan att liksom.. äta upp henne)

När vi gick ut därifrån kunde vi liksom inte sluta le. Det här är ju egentligen fruktansvärt patetiskt, men så var det i alla fall, största crushen på en filmkaraktär någonsin, jag lovar er. Och jag kan inte vänta till fortsättningen kommer (2009 tror jag?), då sitter vi där och dreglar igen Cornelia! :D Till er (tjejer) som inte sett den: stå ut med de övernaturliga delarna, och SE DEN! Ni kommer inte ångra er.



Kommentarer
Postat av: Therese

Omg, känner igen det där såååå mycket, haha. Dödligt het

2008-12-21 @ 12:16:31
URL: http://lipstickkiller.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0