Tisdag

Hej hopp. =)

Idag var det fika med nyårsgänget som stod på schemat, tog mig dock en liten sväng förbi myrorna och några andra affärer först. Hittade inte så jättemycket, dock en jeansjacka och några armband, samt ett par örhängen och en ring som jag tror jag ska ha imorgon. Sedan blev det lunchfika på Dahl's Bakeshop, mycket skratt, prat om Bonde söker fru och Björn Gustafsson.. Haha x) Madde tittade förbi en sväng också, trevligt att träffa henne, det var ett tag sen!

Tror det kommer bli skitbra imorgon. Som ni förstår har jag skippat hela den där ha-inte-några-förväntningar-alls-grejen. Den funkar inte riktigt på mig kom jag fram till. Palla gå in i något med inställningen att det ska bli tråkigt. Nej, denna nyår kommer bli lyckad, I can feeeeel it! Hoppas dock att vi alla lyckas lösa våra skoproblem, hehe, och att Tove får komma in trots tappad biljett. Jaja, det löser sig, det löser sig.

Ikväll blir det filmmys med fröken Mannebratt, känns som ett bra sätt att ladda upp inför en hektisk kväll (och dag) imorgon. Nina kommer hit redan vid tolv imorgon, och efter det lär vi vara igång i typ femton timmar...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0