Måndag 24/12



Äntligen är det då julafton! Och jag måste säga att även om julafton kanske inte är precis så som när man var liten (alltså själva känslan), så är det inte långt ifrån. JAG tycker fortfarande att de är något magiskt över julafton, och i motsats till vad många andra i min ålder säger så ser jag fortfarande mig själv som ett barn i det här avseendet! ;) Julafton är barnens dag, och visst jag är 16 år, men i min släkt är jag fortfarande tillräckligt ung för att räknas som barn. Jag tycker jag är i en sån där bra ålder, där jag ibland kan räknas som barn, men i andra situationer räknas som vuxen. Jag kan både äta kakan och ha den kvar :) Haha.

Jag kommer, som så många andra, inte att blogg något mer idag. Ska iväg alldeles strax till farmor och farfar. Där blir det jullunch, Kalle Anka, julklappsutdelning och allt det andra :) Sedan bär det av hemåt, och då kommer andra sidan av släkten hem till oss. Kanske förresten att det blir ett inlägg ikväll, men det får vi se. Vill helst inte sitta vid datorn på julaftons kväll.. :P Men det kan hända att jag slänger in ett inlägg om vad jag fått, plus dagens outfit.

Hoppas i alla fall att ni alla får en toppendag, en riktigit mysig julafton, vad ni än ska göra. Passa på och njut ordentligt av ledigheten, sällskapet, maten eller vad det nu är ni tycker om. Det är bara julafton en gång om året, så se till att verkligen ta till vara på den här dagen!

EN RIKTIGT GOD JUL ÖNSKAR JAG ER ALLIHOP!

Massa kärlek // Matilda ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0