Läggdags och lite skit till Blondinbella!

Sådärja, nu ska jag lägga mig. Ska kolla ett Väner-avsnitt och sen nana =) Och nej, det är ingen tvångstanke eller något sådant, att jag MÅSTE kolla ett avsnitt innan jag somnar.. =P Är helt enkelt så att jag fullkomligt älskar Vänner, skulle nog nästan vilja påstå att jag är lite beroende. Och jag tycker det är mysigt att kolla lite innan jag släcker! =P

Jo, en annan grej. Har kämpat hårt för att stå emot lusten att skriva ett riktigt elakt inlägg om Blondinbella. Delas för att jag tycker att hon är en sådan vidrig, patetisk människa och egentligen inte vill tillägna henne ett helt inlägg, och dels för att jag inte vill ge henne läsare. Ska inte skriva något längre inlägg nu heller, men ville bara säga att jag faktiskt är rätt stolt över mig själv. Har lyckats stå emot frestelsen att besöka hennes blogg på två veckor. =) Haha. Bestämde mig för det för nån veckan sedan när jag fick denna kommentaren:

"från och med den första december till den 20e ska alla som läser http://www.blondinbella.se/
INTE gå in på hennes sida så att hon inte ska fortsätta skryta om att hon tjänar pengar genom oss. hon och hennes patetiska bolag ska härmed gå i konkurs, kämpa på! SKICKA VIDARE"

Det var då det slog mig att JAG faktiskt, genom att jag går in på hennes blogg varje dag, bidrar till hennes "enorma" bloggintäkter. Som hon sedan skryter om i sin patetiska blogg. Det är tack vare att vi så troget går in på den varenda dag som hon langar in cashen. Och nu undrar ni kanske varför jag läser den.. Jo, som så många andra så kan jag inte låta bli att kika in där då och då, för jag tycker 99% av det hon skriver är så urbota dumt, att jag bara måste kommentera. Klarar inte av människan.

Så, om ni som jag stör er på BB, bojkotta hennes blogg, stå emot frestelsen att klicka in er där. För utan oss läsare är hon ingenting. Just det, ingenting.

image440

Kommentarer
Postat av: carro

Visst är rudolf bra :) Sov gott tjejen

2007-12-04 @ 22:17:43
URL: http://carroat.blogg.se
Postat av: anna

haha ja jag och min bror har alltid bråkat om vem som ska få gräddnougatbitarna i asken...mmmmm!

starkt av dig att stå emot "frestelsen"

kram

2007-12-04 @ 22:42:43
URL: http://pyttis.blogg.se
Postat av: Lorance

Tack detsamma! =)

2007-12-04 @ 23:15:02
URL: http://lorance.blogg.se
Postat av: BABBELDROTTNING

jag har inget imot blondinbella men läser inte heller bloggen direkt!

2007-12-05 @ 01:39:04
URL: http://BABBELDROTTNING.BLOGG.SE
Postat av: Cassie

Jag varken älskar eller hatar blondinbella.
spela roll om hon tjänar pengar på sin blogg, det kan ju vi "vanliga" med göra. Eller?

ha de bra
*Cassie

2007-12-05 @ 08:51:05
URL: http://cassie92.blogg.se
Postat av: Anonym

Hon skriver ju tydligen en blogg som många vill läsa och det är väl hela syftet med att ha en blogg?! Om nu hon är så "dålig" varför läser då så otroligt många hennes blogg? Jag tycker inte alls att hon skryter, hon skriver om sin vardag, precis som alla andra. Varför ska hon gå så mycket skit av alla bara för att hon är en 'överklasstjej'? Patetsikt.

2007-12-05 @ 17:17:34
Postat av: Matilda

Cassie: Ja visst kan hon det, men det jag menar är att hon alltid skryter om att det, särskilt när hon får kritik mot sig.
*
Anonym: Jag säger inte att ALLA tycker att hennes blogg är dålig, så korkad är jag verkligen inte. Naturligtvis hade hon inte haft så många läsare om ingen gillat det hon gör, vad jag menar är att jag vet att det är många, precis som jag, som läser hennes blogg just för att de stör sig på henne och och vill kommenatera hennes dumma inlägg. Men som sagt, det finns ju såklart säkert jättemånga som tycker det hon skriver är skitbra också. Men alla har ju rätt till sin åsikt =)

2007-12-05 @ 21:12:39
URL: http://baramatilda.blogg.se
Postat av: madde

Jag gillar henne inte alls, på något sätt. Jag tänkte bara säga att det är olagligt att publicera bild på henne i din blogg utan tillstånd, vilket jag antar att du inte har ;) Och om hon klickar sig in hit lär hon påpeka det också. Aja, tänkte bara säga det. Bra inlägg!

2007-12-06 @ 12:51:39
URL: http://missknox.blogg.se
Postat av: Brunerina

Jag håller med dig! Man kan verkligen inte låta bli att läsa hennes blogg!

2007-12-07 @ 19:19:58
URL: http://brunerina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0