Fredag

Hej allihopa och god morgon!

Jag har varit uppe en stund nu, vet inte varför jag gick upp så tidigt egentligen, klockan 06.00 ringde klockan. Hua. Vaknade klockan fem och gick upp på toa och då satt pappa där och åt frukost. Gissa om det var skönt att kunna gå och lägga sig en timma till då..? =P Har redan ätit frukost, glott lite på burken, och så. Ska snart göra mig i ordning, för jag vet att när jag sitter vid datorn går tiden så himla snabbt. Men bara lite till. Får bli lite plugg på bussen idag också, bara läsa igenom det sista.

Idag slutar jag 12.15, ska nog hem efter det. G ringde igår och frågade om jag ville hänga med till stan en sväng, men jag orkar inte. Asså, det är hemskt, jag har gått och blivit tråkig! Så fort någon frågar mig något är liksom de självklara svaret jag orkar inte. Nej, men det är i alla fall så jag oftast tänker. Men asså, man blir grymt trött, jag hinner aldrig vila nuförtiden. Skolan är ju ett heltidsjobb, sen när jag kommer hem ska jag plugga, blogga och försöka hinna med träningen (som nuförtiden får ta mer och mer stryk). Och när äntligen helgen kommer, så ska jag jobba. . . Fast jag ska inte klaga, det är mina val, har ingen annan att skylla på. Högt tempo, och jag är inte van vid det, det är väl det som är grejen. Jag är en sån där slappis-person, älskar att bara glida runt hemma i mysbralls och raggsockor, tycker det är superskönt att ha en hel lördag framför mig med inget planerat, en mysig hemmakväll med film och god mat is the best. Sen är det ju såklart skitkul att gå ut och göra saker ockå, fest och så, men jag är mycket mer åt hemma-hållet egentligen. Och nu på det senaste har suget efter lugn och ro blivit ännu större, pga att jag haft så mycket att göra. Well well.

Just det, en till grej =P Någon där ute som har ett j*vligt bra 'anti-finn-tips', typ.? Har nämligen haft en finne nu, like forever!! Blir galen =/ Brukar aldrig ha särskilt mycet finnar, och om jag väl få det är dom oftast små och försvinner snabbt. Men denna... Gah, den är nog ditsatt av djävulen själv. ;) Och naturligtvis kan inte jag låta bli att pilla. Har försökt klämma den, men det går inte, den är bara röd och konstig. (trevligt samtalsämne, eller hur?) Har även testat att inte klämma, men inte heller det fungerar. Så snälla, HJÄLP MIG. Jag står inte ut längre. Alla tips är varmt välkomna :)


Tihi..

Kommentarer
Postat av: Kim

svar: jag skulle också lätt vilja se ut som henne..

2007-12-07 @ 09:29:52
URL: http://girlylicious.blogg.se
Postat av: Anna

Haha, här har jag inge bra finntips! =/ Höja hyran kanske?! =)

2007-12-07 @ 11:54:15
URL: http://moranna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0